Diskuse na téma Koupelna a vodní kamen

19. 11. 2025 MMartina Prosím o radu

Ahoj, pomoc...čím vyčistit nános vodního kamene? drhnu drhnu a nic. Mám už asi 3 čističe a vyčistí to všechno pěkně, jen ty nánosy ne a ne dolů. Koupili jsme nový dům, tak dělám velký uklid.

MMARTINA 26.11.2025

Hani a necháváš ji tam i přes noc nebo jak dlouho? Máme tam takovou krustu už a chtěla bych ji odstranit. A ten sprej, vydrží to chvíli vonět? Složením se dívám, že je to super, bez různých chemických sajrajtů.

Hana0022 MMARTINA 27.11.2025

Nechej přes noc a budeš mít jistotu. Ještě se mi nestalo, aby to nepustilo. A sprej voní dlouho, protože jsou to esenciální oleje. A když si to nastříkáš na nějaká místa třeba závěsy, vydrží to dlouho. Já používám i na koše. Mrkni na jejich doporučení na návodu, já jedu dá se říct podle toho

Hana0022 24.11.2025

Velký pytlík kyseliny citronové, kupuju Tierra Verde na Alpiku... mě odstranila i velké nánosy vodního kamene ve wc míse. Chce to jen nechat déle působit. A ted jsem objevila supr věc na voňavý záchod https://www.alpik.cz/likvidator-pachu-alp-domacnost-kvety/

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden může přinést posílení vašich vztahů. Pokud jste ve stálém svazku, možná se budete chtít více soustředit na komunikaci a sdílení vašich pocitů. Svobodní Berani by mohli potkat někoho zajímavého na nečekaném mís... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat