Diskuse na téma Klinika na léčbu neplodnosti

Ahoj holky, nedaří se nám snaha o miminko a teprve se v tom začínáme trochu rozkoukávat a zjišťujeme, jaký jsou vlastně možnosti léčby. Nechceme nic uspěchat, spíš najít místo, kde nám to někdo normálně vysvětlí a nebude nás do ničeho tlačit. Máte někdo zkušenost s klinikou, kde berou ohled i na psychiku? Budu ráda za tipy.

Katka J. včera 0:28

Zdravím, my jsme se tam dostali po delším trápení a zpětně jsem ráda, že jsme zvolili právě je. Všechno probíhalo citlivě, s respektem a bez zbytečných slibů. Díky jejich přístupu jsme měli pocit, že na to nejsme sami – a nakonec se u nich i zadařilo. Pro nás to byla správná volba.

Věrka 05.01.2026

Souhlasím, ve Zlíně je strašně znát individuální přístup. Je to menší klinika, takže nemáš pocit, že jsi jen další číslo v systému. Líbilo se mi i to klidný prostředí a personál, který si fakt pamatuje váš příběh. Člověk tam nemá stres navíc, což je při tomhle řešení fakt důležité. Za mě taky doporučuji, nám pomohli a za měsíc se nám narodí holčička www.ivf-zlin.cz/lecba-neplodnosti

Veronika 04.01.2026

My jsme si tímhle kolečkem prošli loni a hodně nám sedl přístup na klinice IVF Zlín. Od začátku řeší oba partnery, všechno vysvětlují lidsky a dávají prostor se rozhodnout. Nikdo nás netlačil do jednoho řešení, spíš hledali cestu, která dává smysl právě nám. To pro nás bylo hrozně uklidňující.

Reklama

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden může přinést posílení vašich vztahů. Pokud jste ve stálém svazku, možná se budete chtít více soustředit na komunikaci a sdílení vašich pocitů. Svobodní Berani by mohli potkat někoho zajímavého na nečekaném mís... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

230 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:15
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat