Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Ahoj holky, nedaří se nám snaha o miminko a teprve se v tom začínáme trochu rozkoukávat a zjišťujeme, jaký jsou vlastně možnosti léčby. Nechceme nic uspěchat, spíš najít místo, kde nám to někdo normálně vysvětlí a nebude nás do ničeho tlačit. Máte někdo zkušenost s klinikou, kde berou ohled i na psychiku? Budu ráda za tipy.
My jsme si tímhle kolečkem prošli loni a hodně nám sedl přístup na klinice IVF Zlín. Od začátku řeší oba partnery, všechno vysvětlují lidsky a dávají prostor se rozhodnout. Nikdo nás netlačil do jednoho řešení, spíš hledali cestu, která dává smysl právě nám. To pro nás bylo hrozně uklidňující.
Souhlasím, ve Zlíně je strašně znát individuální přístup. Je to menší klinika, takže nemáš pocit, že jsi jen další číslo v systému. Líbilo se mi i to klidný prostředí a personál, který si fakt pamatuje váš příběh. Člověk tam nemá stres navíc, což je při tomhle řešení fakt důležité. Za mě taky doporučuji, nám pomohli a za měsíc se nám narodí holčička www.ivf-zlin.cz/lecba-neplodnosti
Zdravím, my jsme se tam dostali po delším trápení a zpětně jsem ráda, že jsme zvolili právě je. Všechno probíhalo citlivě, s respektem a bez zbytečných slibů. Díky jejich přístupu jsme měli pocit, že na to nejsme sami – a nakonec se u nich i zadařilo. Pro nás to byla správná volba.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden může přinést posílení vašich vztahů. Pokud jste ve stálém svazku, možná se budete chtít více soustředit na komunikaci a sdílení vašich pocitů. Svobodní Berani by mohli potkat někoho zajímavého na nečekaném mís... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.