Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
je tu někdo,kdo už byl na zmenšení prsníků?
Ahoj holky, super, že se tady otevřelo téma zmenšení prsou, ráda se podělím o svoji zkušenost. Já jsem se po dlouhém zvažování svěřila do rukou pana doktora Bortlíčka z Primed Clinic a musím říct, že to bylo jedno z mých nejlepších rozhodnutí. Pan doktor je nejen velký profesionál, ale i moc milý a empatický člověk, takže jsem se cítila opravdu v dobrých rukou. Odvedl naprosto skvělou práci, výsledek předčil moje očekávání a konečně se cítím ve svém těle skvěle. Pokud některá z vás o operaci vážně uvažujete, tak pana doktora Bortlíčka můžu opravdu z celého srdce doporučit, byla jsem maximálně spokojená jak s jeho přístupem, tak s výsledkem! 🙂
Ahoj, díky moc za sdílení zkušenosti! Přesně o panu doktoru Bortlíčkovi jsem taky četla samou chválu, stejně jako na celou kliniku. Když teď čtu i tvé nadšené doporučení, tak už neváhám a taky se k němu objednám na konzultaci. 🙂
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden může přinést nové příležitosti pro posílení vašich partnerských vztahů. Pokud jste ve vztahu, očekávejte, že komunikace s partnerem bude jasnější a plná nových vhledů. Single Berani by se měli mít na pozoru, protože kolem se může objevit... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.