4 pravidla pro make-up, na která letos můžete klidně zapomenout!

Trendy se mění nejen v módě, ale i v líčení. A i když většinou neznamenají žádnou velkou revoluci, stejně ovlivňují pravidla, která máme s kosmetikou a make-upem spojená. A která že s klidem můžeme letos opomenout?

Pravidlo k porušení č. 1: Pečlivě vytrhané obočí v tenké linii

Tenhle trend už tu je nějakou dobu, ale české ženy ho zatím tak docela nepřejaly. V obočí se upřednostňuje především přirozenost, nikoli ostré linky! Samozřejmě, nikdo nejspíš netouží po obočí ve stylu Brežněv, ale úzké obočí, které tvořilo jen pár chloupků a spousta tužky, už je prostě minulostí. Obočí by mělo co nejvíce kopírovat svůj přirozený tvar a mělo by být výraznější.

Pravidlo k porušení č. 2: Ke kouřovým stínům rtěnka nepatří

Ale patří. A klidně i nějaká výraznější! Pokud tedy za kouřové oční stíny nepovažujeme dvě kila černých stínů na očních víčkách, ale jemné, tmavé, decentní líčení, pak si klidně můžeme kombinaci s výraznou rtěnkou dovolit! Rizikovější je spíše kombinace rtěnky a barevných stínů, tam omezení zůstává.

Pravidlo k porušení č. 3: Fialové oční stíny jsou jedno velké faux pas

Letos tedy ne! Jediné nebezpečí fialových stínů spočívá v tom, že když se vám nepovedou nebo to přeženete, budete působit, jako byste měla na oku monokl. Ovšem jinak je fialová skoro ideální barvou! Hnědým očím dodá jas a zelené či modré oči v kontrastu s ní krásně vyniknou! Čas vyrazit do drogerie, co říkáte?

Pravidlo k porušení č. 4: Všechny nehty stejnou barvou

Teď na chvíli opustíme svět líčení, i když upravené ruce, a tedy nalakované nehty, s ním úzce souvisí. Jistě, vystřídat na nehtech všechny barvy duhy se sice hodí spíše pro dívky školou povinné, ale i jako dospělá můžete experimentovat! Zkuste své nehty na střídačku obléknout do několika různých odstínů jedné barvy (případně se dvěma odstíny zaexperimentovat v rámci francouzské manikúry).







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Omeleta s brokolicí

(26 hlasů)

Snídaně s malinami

(20 hlasů)

Vanilkové vafle

(40 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat