Životní lekce od 94leté módní ikony Iris Apfel!

94letá stálice ve světě módy, která podle vlastních slov nepotřebuje být kritickou mrchou za každou cenu, ale vždy řekne to, co vidí. Pár lekcí od téhle ikony bychom si určitě měli osvojit…

1. Je lepší být šťastný než dobře oblečený

Jak říká Iris, sedět a kritizovat, to by uměl každý. No rozhodně je lepší jít s kůží na trh, někdy nedělat věci promyšleně, ale vsadit na pocity. Takže pokud zrovna nemáte náladu se „vystajlovať" od hlavy k patě, tak se nepřemáhejte. Možná budete vypadat navenek skvěle, ale vaše vnitřní pocity to nezmění. Je důležité cítit se dobře a svá.


2. Buďte praktičtí

Čím jsem starší, tím víc jsem přesvědčena, že zdravý rozum není vůbec špatný," řekla Iris pro magazín Another. „Můžete mít titulů, kolik chcete, ale pokud nevíte, „jak to ve světě funguje", je vám to k ničemu. Na světě je mnoho lidí, kteří žijí doslova v oblacích. Nejlepší je umět improvizovat v každé situaci, každý den je jiný,“ dodala Iris.

3. Pozor na techniku!

„Technologie je úžasná věc, ale myslím si, že je násilně zneužívána. Je mi fuk, co jste měli k obědu nebo s kým spíte, vaše soukromé věci nikoho nezajímají. Je to nemoc. Technologicky žiji v 17. století. Nemám počítač ani žádnou jinou věc. Nevím, proč jsou lidé tak zvědaví," svěřuje se Iris. Tady se rozhodně zamyslete, zda technologie nepoužíváte spíše zbytečně než z praktického důvodu.

4. Následuj své sny!

Podle Iris stále více lidí žije bez duše, jsou jen prázdnou skořápkou. Radí nám, abychom přestali být věrnou kopií někoho jiného, ​​ale stali se konečně sami sebou. Buďte originální, kráse je vždy v něčem originálním, ne v kopii. Takže nesnažte se napodobovat krásky z titulních stran módních časopisů a buďte sama sebou.

5. Nepřizpůsobuj se

Všichni říkají, že chtějí být jiní, a všichni se oblékají stejně. Stále více a více se hovoří o individualitě, ale na světě je stále více a více shody. Mám na mysli to, že v posledních letech se každá žena obléká do černé, víte? Když začne podzim/zima, je to vždy o tomtéž: vysoké černé boty, černé punčochy, černý svetr, krátká černá kožená bunda ... Nechápu ani to, proč se ženě zdá, že její zadek musí v zimě mrznout. Proč si neoblékne kabát? " dodala na závěr pro magazín Another a my s ní můžeme jen souhlasit.

Rozhodně nebuďte další ovce v davu, buďte sama sebou bez kompromisů. Oblékejte se hlavně podle sebe, podle toho v čem se cítíte dobře, pohodlně a sama sebou. Naučte se napřed milovat sama sebe a naučte se udržovat si zdravé sebevědomí.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Vaječná frittata se slaninou

(19 hlasů)

Brusinková čokoláda

(24 hlasů)

Velké jablkové palačinky

(19 hlasů)

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

15 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
8 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat