Sexy prádlo jako dárek? Odměňte sebe i partnera

Každé Vánoce je to stejné. Běháme po nákupních centrech, sháníme hromady dárků pro své nejbližší, uklízíme, pečeme, strojíme, zdobíme a ve všem tom shonu úplně zapomínáme samy na sebe. Odměňme se letos za celoroční „výkony“ a udělejme dvojnásobnou radost. Nejen nám, ale i našim druhým polovičkám. O čem je řeč? Přece o sexy spodním prádle!

V krásném spodním prádle se hned cítíme sebevědoměji, víc žensky, sexy. A je úplně jedno, jestli jdeme zrovna na rande nebo doma uklízíme. Ten pocit luxusu s námi prostě dělá divy. Udělejte si radost a pořiďte si jeden z těchto sexy kousků. Budete se cítit skvěle! A o radosti vašeho partnera ani nemluvíme.

Něžná krajka

Krajka a spodní prádlo patří neodmyslitelně k sobě. Zapomeňte na chvíli na vycpané push-up podprsenky a sáhněte po krajkových, které jsou bez výztuží nebo jen s kosticemi. Pokud si v teplejších dnech pod klasická trika či košile na průhledné krajkové materiály netroufáte, teď se jich pod huňatými svetry rozhodně nemusíte bát. A navíc není nic víc sexy než kontrast teplého svetru a vykukujícího krajkového ramínka.



1. Balconette podprsenka, INTIMISSIMI, 849 Kč,
2. Trojúhleníková podprsenka s krajkou, TEZENIS, 299 Kč,
3. Body s tylovým panelem, MANGO, 799 Kč,
4. Krajková košilka, MANGO, 799 Kč,
5. Negližé s krajky a síťoviny, H&M, 799 Kč,
6. Trojúhelníková podprsenka, TEZENIS, 399 Kč

Útlý pas

Plesová sezona začne každým okamžikem a dokonalé večerní šaty si budou žádat pevné tělo. Vsaďte na tvarovací prádlo ve formě body, které stáhne bříško a vyhladí všechny partie. Tvarovací prádlo už ale neznamená béžovou nudu, dnes je sehnání ve všech provedeních a z některých se tají dech i nám, a co teprve našim drahým polovičkám.

Sexy opora

Krajkové podprsenky bez opory a výztuže jsou pro ženy, ke kterým byla příroda víc než štědrá, tabu. To ale neznamená, že by si trendy kousky měly odpírat. Už dávno není výběr pro větší velikosti omezený. Naopak! I podprsenky větších velikostí mohou vypadat naprosto dokonale. Návrháři už totiž s obdařenějšími holkami konečně počítají a krásné podprsenky vyrábějí i pro ně.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat