Povánoční lenošení? S těmito kousky nebudete chtít vyjít z domu

Kdy jindy si pořádně bez výčitek zalenošit, sledovat pohádky, zachumlat se do peřin, uzobávat cukroví a užívat si domácí pohodu než během svátků? Rozhodně by to ale nemělo znamenat, že si natáhneme vytahané tepláky od bratra a obří triko po tátovi. Lenošit jde totiž i stylově!

Jsou dny, kdy se nám rozhodně nic jiného, než zmíněný „outfit“ oblékat nechce a nikdo vám nebude nic vyčítat. Pak jsou ale dny, kdy je celá rodina pohromadě, kolem vládne vánoční atmosféra a chceme se i v tom domácím oblečku cítit trochu svátečně.

Stejný případ jako spodní prádlo

S pyžamy a domácím oděvem je to totiž velmi podobné jako se spodním prádlem. Pořád existuje velká většina žen, která si raději koupí nový svetr nebo kabelku, než aby zainvestovala do spodního prádla – to přece není vidět. Ale je to něco, co je našemu tělu nejblíž, něco, co oblékáme každý den a mělo by perfektně sednout. A především něco, co nám dokáže v mžiku změnit náladu a zvednout sebevědomí. Stejně je to i s pyžamem nebo oblečením na doma. Jakmile uleháte v sexy košilce nebo pyžamu z kvalitního materiálu, bude se vám spát mnohem lépe. A vaše druhá polovička to jistě ještě před spaním náležitě ocení.

1. Pyžamové kalhoty, PRIMARK, 130 Kč,
2. Pyžamo, LINDEX, 899 Kč,
3. Saténové šortky, LINDEX, 399 Kč,
4. Dvoudílné pyžamo, ASOS, 890 Kč,
5. Pyžamo s trikem a šortkami, H&M, 599 Kč,
6. Flísové pyžamo, H&M, 799 Kč

Jeden díl

Chcete se do svého oblečku pořádně zachumlat? V tom případě si pořiďte tzv. „onesie“ neboli overal na zip. Vklouzněte do něj, zahřejte se a užívejte si domácí pohody. Většina těchto overalů navíc nepostrádá vtip, takže až budete chtít rodinu pobavit, oblékněte kousek připomínající třeba medvídka Pú a o zábavu máte postaráno.

1. Žerzejový overal, H&M, 799 Kč,
2. Růžový overal, PRIMARK, 450 Kč,
3. Overal s puntíky, NEW LOOK, 600 Kč,
4. Dalmatinový overal, ASOS, 760 Kč

Správný výběr materiálů

Nenabádáme vás k tomu, abyste doma chodila v nažehleném outfitu, pohodlí by mělo samozřejmě hrát hlavní roli. Důležitým aspektem při výběru pohodlného oblečení na doma či na spánek by měl být materiál. Zapomeňte na umělotiny a sáhněte po přírodních materiálech. Nikdy nešlápnete vedle se 100% bavlnou, na spaní je příjemný satén, ve kterém se nebudete potit. Skvěle se vám bude usínat i ve lněném pyžamu, které je lehké, příjemné na dotek, ale na rozdíl od saténu nechladí. Pokud vám bývá neustále zima, sáhněte po domácím oblečku z flísového materiálu, který je neskutečně měkký a lenošit se v něm bude jedna radost!

V čem nejraději lenošíte vy?







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat