Trend v líčení: Nahé líčení krok za krokem

VIDEO NÁVOD: Líčení je královská disciplína žen. Ta z nás, která se dokáže vkusně a rychle nalíčit, má vyhráno. Toto každodenní zkrášlování má však mnoho pravidel, které je třeba dodržet. Základní znalostí je takzvané „nahé“ a „kouřové“ líčení, které používá téměř každá žena, aniž by o tom věděla. Dnes se podíváme na správný postup nahého líčení. Třeba objevíte něco, co vám práci ulehčí nebo se prostě jen inspirujete.

Nahé líčení pro každý den

Nahé líčení je decentní a jednoduché, vhodné pro každodenní nošení do práce i do školy. Toto líčení sluší snad každé ženě, jemně zvýrazní oči a potrhne přirozenou krásu.

Potřebujete:

•    Hydratační krém a oční gel
•    Variace očních stínu v jedné barvě (modrá, hnědá, zelená nebo fialová)
•    Řasenka
•    Tužka na oči (nejlépe v barvě vlasů)
•    Make-up
•    Korektor
•    Pudr
•    Tvářenka
•    Lesk na rty nebo rtěnka světlé barvy

Postup:

Krok 1 Na čistou pleť naneseme hydratační krém. Použijeme také oční gel, který nám revitalizuje a hydratuje pokožku okolo očí. Pokud používáte pod oči korektor, je třeba pokožku hydratovat.
Tip: Základem líčení je čistá pleť.

Krok 2 Vždy začínáme líčit jako první oči, protože se často stává, že stíny opadají a je potřeba je očistit. Barvu stínů volíme podle vlastního uvážení, barvy očí či vlasů. Začínáme vždy nejsvětlejší barvou stínů, kterou naneseme na celé víčko. Poté použijeme středně tmavou, kterou nanášíme na střed a vnější  koutek víčka a také do vnitřního oblouku očí. Stejný odstín naneseme do ztracena i pod oko a tím umocníme pohled. Líčíme i koutky očí. Do vnitřního nanášíme nejsvětlejší stín, nejtmavší pak do vnějšího koutku. Nakonec můžeme doladit třetím odstínem zvolené barvy.
Tip: Pod stíny použijeme oční bázi, díky které nalíčení drží celý den.

Nyní nanášíme řasenku.

Tip: Důležité je i obočí. Pěkné obočí podpoří celý vzhled obličeje, proto na něj nezapomínejme. Používáme barvu shodnou s barvou vlasů. Přirozeně obočí v horní části obtáhneme a doladíme kartáčkem.

Krok 3 – Make-up je nezbytný. Pro jeho nanášení je dobré použít štětec. Většina žen nanáší make-up prsty. Štětcem jej však naneseme více a rovnoměrně, díky tomu déle vydrží. Pod oči make-up nedáváme, zde aplikujeme korektor. Make-up nanášíme až k vlasům, uším i na krk, aby se nevytvořil barevný přechod. Pod oči aplikujeme korektor, který zakryje kruhy a vaky. Začneme s menším množstvím korektoru a do ztracena rozetřeme, dle potřeby přidáme. Korektorem můžeme zakrýt také nedokonalosti obličeje jako jsou pupínky, jizvy nebo fleky. Poté použijeme pudr, abychom make-up zafixovali a zmatnili obličej.

Tip: Na make-up vždy používáme pudr, abychom se vyhnuli nepěknému lesku pokožky. Pudr nosíme s sebou v kabelce a používáme vždy, když je třeba.
Na závěr použijeme zdravíčko neboli tvářenku. Pro tento typ líčení volíme jemně růžovou barvu, která dodá mladistvý vzhled a dokáže zúžit obličej. Nanášíme na lícní kosti.


Krok 4 – Na rty můžeme nanést lesk nebo rtěnku. V tomto případě volíme světlejší barvu, abychom zachovali přirozený vzhled. Doporučujeme růžovou či tělovou barvu, která se hodí ke všem typům žen.
TIP Bety: Příště se společně podíváme na další trend v líčení - kouřové líčení.

Video návod pro nahé líčení naleznete zde:






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat