Skalpel versus make-up: S těmito triky plastiku nepotřebujete

Pohráváte si s myšlenkou, že byste se svěřila do rukou plastického chirurga, který by vám zaručil například plnější tváře, užší nos nebo čelo bez vrásek? Ještě než se vydáte pod skalpel, zkuste některý z následujících triků s make-upem.

Větší nos

Máte při pohledu do zrcadla pocit, že vás příroda obdařila výraznějším nosem? Ať už toužíte po menším nebo třeba užším, věřte, že skalpel není jediné řešení. Naučte se konturovat! Na internetu najdete spoustu návodných videí, která vám ukáží, jaké zázraky se dají dělat s několika různými odstíny make-upu. Chce to jen trochu zručnosti a trpělivosti, ale není jediný důvod, proč byste se tento oblíbený trik vizážistů nemohla naučit také.

Malé/velké oči

Zdá se vám, že máte příliš nevýrazné, malé nebo naopak velké oči? Že byste potřebovala nějakou úpravu víček? Pokud tuto operaci nezvažujete ze zdravotních důvodů (například zhoršené vidění), ale pouze z estetických, zkuste nejprve sáhnout po make-upu, respektive linkách. S těmi dokážete zázraky – oči opticky zvětšíte nebo zmenšíte, protáhnete, zdůrazníte… Svůj pohled zkrátka prozáříte i bez skalpelu!

Nevýrazné lícní kosti/propadlé tváře

Spousta žen si nechává voperovat do tváří výplně, aby zdůraznila své rysy či zakryla propadlejší tváře. Ovšem když se naučíte své tváře a lícní kosti „stínovat“, můžete na skalpel zapomenout! Porozhlédněte se v obchodě po setu na stínování tváří a pak už jen zapátrejte na internetu po návodu. Po pár pokusech tuhle dovednost mistrně ovládne každá!

První vrásky

Vráskám se s přibývajícími léty nevyhne nejspíš žádná žena. Ale není důvod běžet s první linkou hned k lékaři pro botoxovou injekci! Pořiďte si make-up určený k zakrytí vrásek (pozor, pokud byste používala běžný produkt, hrozí, že bude příliš hutný a vrásky ještě zvýrazní) – měl by být lehoučký, hebký, snadno roztíratelný a jeho aktivní složky by měly pokožku jemně vypínat a hydratovat.

Nevýrazné rty

Toužíte po rtech, jako má Angelina Jolie? Pokud vás příroda nevybavila opravdu plnými rty, věřte, že ani s pomocí plastického chirurga se velkých rtů nedočkáte (respektive dočkáte, ale o přirozenosti si můžete nechat jen zdát – však si vzpomeňte na všechny ty celebrity, co to s injekcemi do rtů přehnaly a co se jimi nyní baví celý internet). Ovšem to neznamená, že byste na výrazné rty měla rezignovat, to vůbec ne! Vaším nejlepším spojencem bude konturovací tužka, s jejíž pomocí vykreslíte linku na samém okraji rtů (případně malinko přes) a pak rty "vybarvíte" rtěnkou ve stejném odstínu. Opticky rtům přidáte snadno na objemu. Pro lepší efekt můžete rty „vystínovat“, aby vypadaly ještě plnější.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Toast s gorgonzolou

(35 hlasů)

Frittata s rajčaty

(12 hlasů)

Vaječná frittata se slaninou

(19 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat