Laky na nehty pro letošní jaro: Tyhle barvy by vám neměly chybět

S jarem přichází nejen lepší počasí, ale také nové trendy v módě. A k těm patří i laky na nehty. Jaké barvy budou dominovat letošním jarním měsícům?

Svou sbírku laků na nehty byste letos měla obohatit o následující odstíny.

Světlá pastelově žlutá

Žlutá je sice barvou slunečních paprsků, ale na nehtech nemusí slušet všem. To naštěstí není případ jemně pastelové barvy, která je trendy letos na jaře. Nehty krásně prozáří, ale nepůsobí rušivě a dodá vašim rukám hravost.

Světle šedá

Šedé laky jsou in už nějakou dobu, ale zatímco na podzim a v zimě dominovaly především temnější odstíny, nyní je čas na „odlehčení“. Světle šedá s jemným nádechem modré je přesně to, co vaše nehty potřebují pro elegantní look.

Fuchsiová

Jste příznivkyní spíše výraznějších laků? Pak pro vás máme dobrou zprávu! Mezi trendy se opět vrací nepřehlédnutelná fuchsiová. Spojuje v sobě hravost, ale i eleganci. A k jaru se dokonale hodí!

Zelená

Máte ráda odvážnější barvy na nehtech? Co zkusit třeba smaragdově zelenou? Zelená je barva jara, takže budete stylová ze dvou důvodů.

Čistě bílá

Další z barev, která slaví návrat. A je to rozhodně dobře. Bílá nehty krásně rozzáří a přitáhne k vašim rukám zaslouženou pozornost. Je elegantní, ale i hravá, a tak si ji můžete dovolit prakticky pro jakoukoli příležitost!

Kobaltově modrá

Nejenže vám bude úžasně slušet, ale jakmile na nehty nalakované touto barvou dopadnou sluneční paprsky, získá metalický nádech. Jarní obloha na nehtech? S tímto lakem žádný problém!

Světle levandulová

Další z něžných, světlých barev, které budou letos na jaře trendy. Levandulová spolehlivě podpoří vaši ženskost a eleganci.

Oranžovočervená

Červené nehty jsou klasikou. Jaký odstín nás čeká letos na jaře? Rudá s nádechem oranžové. Takové nehty budou nepřehlédnutelné a neskutečně elegantní. Nemluvě o tom, že díku tomuto laku budou vaše ruce ohromně sexy.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat