Nenáviděná celulitida. Zkuste triky, které pomáhají hollywoodským kráskám

Ačkoli celulitida neboli pomerančová kůže potká dříve či později každou ženu, dají se projevy této „vady na kráse“ zmírnit zdravým životním stylem. Tím se ostatně řídí celá řada známých hereček a zpěvaček, které jako by snad celulitidu ani neznaly. Jaké je jejich tajemství?

Co v boji proti pomerančové kůži používá například…

…Jennifer Lopez?

Krásná Jennifer sází především na lecitin, respektive potraviny, které jsou na něj bohaté. Dopustit nedá na špenát, čerstvý si prý dopřává k snídani, obědu i večeři. Konzumuje také spoustu citrusů a jejím spojencem je olivový olej, který používá do zálivek na salát. Krásnou a zdravou pokožku podporuje také lněnými semínky.

…Kate Moss?

Zatímco jiné modelky občas zaplní bulvární časopisy snímky, které jasně ukazují, že ani svět vrcholné krásy není celulitidy ušetřen, Kate mezi ně rozhodně nepatří. Co je její tajnou zbraní? Jak sama říká, antioxidanty. Jí spoustu ovoce a zeleniny a pije bílý čaj. K tomu si dopřává vajíčka a semena a ořechy – kvůli kvalitním proteinům a aminokyselinám.

…Claudia Schiffer?

Ačkoli by se dalo říci, že vrchol své modelingové kariéry má krásná Claudia už za sebou, co se celulitidy týče, strčí do kapsy i řadu mnohem mladších kolegyň. Jaké je její tajemství? Tvrdí, že si hlídá pitný režim. Pije především zelený čaj a pak nejrůznější bylinné nálevy. Dopustit nedá ani na rajčatovou šťávu. K tomu jí spoustu citrusů a také avokádo či mastnější ryby.

…Cameron Diaz?

Také Cameron sice nepatří mezi „nejnovější hollywoodské objevy“, ale postavu jí může nejedna začínající herečka závidět. A to se týká i stehen a zadečku bez celulitidy. Co proti ní doporučuje? Cameron nedá dopustit na domácí zeleninové polévky. A také spoustu luštěnin, které jsou součástí jejího každodenního jídelníčku. Z nápojů pak pije hlavně zelený čaj.

…Jennifer Aniston?

Díky mladistvému vzhledu a bezchybné postavě patří mezi nejkrásnější ženy Hollywoodu. Jak vypadá její jídelníček, kterým si udržuje postavu bez pomerančové kůže? Základem jsou potraviny bohaté na aminokyseliny (ryby, především tuňák, ořechy, semena). Nechybí ani vajíčka a oblíbený květák.

Tak co, inspirovala vás některá ze slavných žen?







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:27
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:12
23 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:01

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat