Nevíte, jaký si koupit pásek? S těmito určitě oslníte!

16.04.2010 | Krása a móda

Jak vykouzlit rychle a bez námahy ty nejdokonalejší tvary ženské postavy? Poradíme vám jak na to a ani se moc nezapotíte. Stačí jenom sáhnout po správném modelu pásku a vaše tělo ihned získá sexy náboj. Zvýrazněný pas je totiž tím nejlepším afrodiziakem!

Pásek už jen nedrží kalhoty

Nápadné pásky patří k nejoblíbenějším doplňkům těch nejvěhlasnějších celebrit. Víte proč? Jsou si totiž vědomy faktu, že jejich vosí pas nejlépe vynikne právě opásán. Sahají tak po nejrůznějších šířkách či zdobeních, aby se nejužší místo jejich těla stalo hotovým středobodem vesmíru. Přitom původní účel opasků tkvěl ve zcela jiné, ryze praktické funkci – udržet kalhoty (především tedy ty pánské) na správném místě. Doba však pokročila, nohavice s elegancí sobě vlastní pronikly i do dámských šatníků a z dříve ryze funkčního doplňku se stal jeden z nejvyhledávanějších detailů dámské garderoby.

Zvýrazněte pas

Absolutním hitem letošní sezony jsou pásky, umístěné přesně v linii pasu. Ty širší skvěle doplňují rozevláté šaty nebo opticky přestřihnou módní tuniky nošené s legínami. Hitem je však i kombinace s přiléhavou blůzou a sukní tulipánového střihu, sahající ke kolenům. V takovémto modelu získá postava doslova dokonalý tvar přesýpacích hodin, vysněný to ideál mnoha mužů.

Pokud si dáte pásek výše než do linie pasu, opticky si tím prodloužíte nohy a váš look bude dokonalý.

Užší modely pásků posazené proklatě vysoko zase dobře korespondují s pouzdrovými šaty. Doplněny kratším bolerkem či sáčkem ve stylu Coco Chanel vykouzlíte další, skvěle padnoucí a eleganci přímo zosobňující model pro letošní jaro. „Přešmiknout“ v pase ale můžete i volnější svetřík, či maxitričko, které tak rázem pozvednete do sféry chic kousků.

Materiálům se meze nekladou

Nosí se pásky z kůže, koženky či tkanin, hitem jsou ale kombinované modely s pružnými partiemi, které nejlépe obepnou křivky těla a nikde ošklivě neodstávají ani nedeformují tělo.

Pohrajte si s linií těla

Chcete-li umístit pásek ještě více pod ňadra, tedy do linie tzv. empírového střihu, sáhněte raději po užších modelech. Takto vyšperkovaný model opticky prodlužuje trup a dovede skrýt i obliny v oblasti bříška a boků. Nosí se nejčastěji na specificky střižených topech či šatech, aby podtrhl výrazně zvýšenou optickou linii pasu. Mezi tenčími modely pásků jistě narazíte i na neobvykle dlouhé modely. Ty se nosí ovinuty několikrát kolem boků a velmi hezky vynikají na kontrastním topu či džínách. Velmi často je zdobí kovové detaily v podobě cvočků, extravagantních pyramidek či flitrů. Takto výrazný doplněk pak už jen střídmě dolaďte jednoduchými střevíčky či šperky, přemíra zdobnosti totiž většinou dopadá neslavně.

Stále in jsou i pásky pře boky

Kolem boků ale můžete ovíjet i jiné kousky, v běžné délce. Nosí se nízko umístěny přes prodloužené topy, k džínům či legínám v kombinaci s minišaty. Zde už se fantazii meze nekladou a sáhnout tak můžete jak po nejužších, tak po masivnějších kouscích.

Pozor na kombinace barev a materiálů

Vyhrát si můžete i s barevností a kombinací materiálů, vždy ale domýšlejte celý model a jednotlivé doplňky laďte střídmě a s rozvahou. Vyvarujte se přemíry barev i materiálů, vyplatí se dobře sladit i jednotlivé odstíny kůže na botách či kabelce. Dovybavit vaši sbírku univerzálních a stylových doplňků tak nebude příliš náročné. Pořiďte si několik pásků různých módních šířek, barevně sladitelných s vaší sbírkou kabelek či střevíčků a pak už jen kombinujte, tvořte a okouzlujte kolemjdoucí!






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

6 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
87 Příspěvků
Poslední příspěvek 1.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat