Nechte svou pleť po svátcích odpočinout

Oslavy Vánoc a příchodu nového roku nejsou zátěží jen pro naše žaludky (a někdy i nervy), ale také pro pleť. Málo spánku, spousta alkoholu a slavení… to vše se na jejím zdraví podepíše. Dopřejte své pokožce ozdravnou kúru!

Krok č. 1: Odpočinek

Po všem tom slavení a ponocování si dostatek spánku zasloužíte i vy, nejen vaše pleť. Takže na několik dní vymažte z diáře všechny další večírky a choďte pěkně brzy spát. Nejlepší je odebrat se do postele vždy ve stejnou hodinu a ve stejnou dobu každý den i vstávat. Uvidíte, že za pár dnů bude vaše pokožka vypadat mnohem zdravěji a zářivěji.

Krok č. 2: Hydratace

Alkohol nebo kofein náš organismus dehydratuje, což se samozřejmě odráží i na kvalitě pleti. Nejlepší ozdravnou kúrou je pak voda, respektive hydratace. Takže při sobě mějte vždy láhev s vodou a dodržujte pitý režim. Zvenku pak pokožce dopřejte hydratační pleťovou kosmetiku.

Krok 3: Regenerační maska

Kromě hydratace vaší pokožce prospějí i nejrůznější živiny. Dopřejte jí proto regenerační masku. Na trhu jich je spousta, můžete si nějakou připravit i doma ( NEPŘEHLÉDNĚTE: Mastná či suchá pleť? Umíchejte si masku doma! a Pečujte o pleť v přírodním stylu. Máme tipy, jak na to a Další várka receptů na přírodní domácí kosmetiku) . Vybírejte však pečlivě podle typu své pleti, každé prospěje něco jiného.
TIP Bety: Potřebujete poradit s péčí o vlasy nebo o pleť? Nevíte si rady s líčením? Váš účes by chtěl změnu? Zeptejte se zdarma našich kosmetiček a kadeřnic ze salonu Carpe Diem!






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Čočková polévka

(1 hlasů)

Svíčková na smetaně

(2 hlasů)

Sýrová roláda

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

69 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:18
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:14
45 Příspěvků
Poslední příspěvek 5:28

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat