Staňte se sexy vílou v trendy maxišatech

12.05.2010 | Krása a móda

K letním měsícům neodmyslitelně patří široká škála vzdušných a okouzlujících šatů všeho druhu. V nich si sluncem prozářené dny, ať už je strávíte u vody nebo v rozpálených městských ulicích, užijete s grácií.

Aktuálním kolekcím kralují opět oblíbené maxišaty, které končí až hluboko pod koleny a své nositelce dodávají éterický náboj doslova na každém kroku.Výrazným a nepřehlédnutelným prvkem současných trendů je transparentnost. Úchvatné šaty z provokativních a vzrušujících průsvitných materiálů – třeba tylu či krajek – patří k nejnápadnějším aktuálním modelům, nemůžete v nichjen tak vyrazit třeba do práce či na klasické nákupy. Jejich něžné kouzlo vynikne mnohem lépe na romantické procházce nejen po pláži, či na neformálním večírku pod širým nebem, kde v nich zajisté jejich nositelky sklidí obdiv.

Základem je sexy vrstvení

Zdobné, ale poměrně minimalisticky zpracované transparentní šaty vykouzlí z každé z nich křehkou vílu. Typickým detailem těchto skvostných šatiček je také vrstvení materiálů – ty spodní tvoří často satén či jemu podobné tkaniny v tělových tónech, "nahý" efekt je tak ještě umocněn. Také vrstvení samotných průsvitných materiálů je na místě, kůži totiž nechá důmyslně přiznanou, přesto však smyslně zahalenou.

Odhalte tělo

Takto střižené šaty často zdobí i neobvyklé členění, výstřihy s odhaleným ramenem či zády se objevují v mnoha módních kolekcích, záleží jen na nositelce, kolik odvahy k smyslnému odhalení v sobě skrývá. Nejčastěji se honosí tělovými či pudrovými tóny, které patří k nejoblíbenějším v aktuální sezoně, výjimkou ale nejsou ani modely obsypané decentními motivy květů či šelem.

Šaty až na zem

Ani každodenní rutinu ale nemusíte prožít, bez pohodlí zaručujících a módních dlouhých šatů – třeba až ke kotníkům. Aktuální modely, které zdobí výrazné potisky nebo jsou vyvedeny v něžných krémových barvách, užijete i v „běžném provozu“.

A co k nim?

Zkuste je doplnit krátkou bundičkou či sáčkem s krátkými rukávy a vyhlášenými gladiátorskými sandálky a užijete si nákupy i v nejparnějším odpoledni. Velice dobře si volněji střižené šaty rozumějí také s pásky všeho druhu a doslova se neobejdou bez správných doplňků, které dovedou jejich extravaganci uhladit a podtrhnout. Řeč je o dřevěných či kovových náramcích, dlouhatánských náušnicích, velikých slunečních brýlích, za kterými snadno skryjete i protančenou noc a kabely v plážovém stylu či kožené brašny větších rozměrů. Stylům tedy nadále kraluje etno, safari a western.

Vybírejte opatrně

Maxišaty složitějších střihů až ke kotníkům ocení ale především majitelky vyšší postavy, těm menším dovedou pár centimetrů opticky ještě ubrat. Pokud nepatříte k nejvyšším, přesto ale toužíte po podobně dlouhém modelu, zkuste raději maxisukni a doplňte ji jednoduchým přiléhavým topem a páskem, opticky přestřižená figura neztrácí tolik na výšce. Když si ale maxišaty můžete dovolit, neváhejte, do sytosti si užijete rozevláté střihy s volány, pružným horním dílem bez ramínek, výrazné vzory i širokou paletu materiálů a barev.

Adresář:

H&M, Pasáž Myslbek, Na Příkopě 19, Praha 1
Topshop, OC Palladium, nám. Republiky 1, Praha 1
Promod, Václavské nám. 2, Praha 1
Pepe Jeans, OC Chodov, Roztylská 4, Praha 4
Supremebeing, Kebab Store, www.kebabstore.cz
Diane von Furstenberg, Bottega Veneta, Pařížská 14, Praha 1.






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

16 Příspěvků
Poslední příspěvek 8:38
6 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat