Přírodní prostředky na posílení slabých vlasů

Ráno co ráno před zrcadlem ztrácíte nervy, protože se vám z nepoddajných a lámavých vlasů nedaří vytvořit jakýkoli účes? Nápravu situace slibuje vaječný bílek, gel z aloe vera i pomerančový džus.

Stres, používání nevhodné kosmetiky, špatné stravovací návyky nebo časté barvení. To jsou jen některé faktory, které silnou a zdravím kypící hřívu mohou přeměnit v chomáče slabých vlasů. Jenže co s tím? Držet si palce a čekat, co se z toho vyklube? To by se nemuselo vyplatit. Vezměte raději osud do svých rukou a poskytněte koruně krásy první pomoc v podobě těchto prostředků!

Vajíčko jako báječná kosmetika

Kde všude se dá uplatnit vajíčko, respektive jeho bílek? Představte si, že tahle část slepičího produktu bývá spásou nadměrně se mastící pleti. Platí ale i za úhlavního nepřítele černých teček, akné a strií! Vzhledem k tomu, že patří mezi bohaté zdroje bílkovin a minerálů, taktéž zabraňuje vypadávání a zlepšuje stav kštice. Rozhodnete-li se, že dáte bílku šanci, naneste ho po celé délce a nevynechte ani kořínky. Po deseti minutách působení přichází řada na obvyklý mycí proces se šamponem a kondicionérem.

Aloe vera, tekuté zlato

Gel z květiny aloe vera je takovým „svatým grálem“ přírodní kosmetiky. Již tisíce let je vnímán jako mocný produkt zpomalující tvorbu vrásek, jež navíc regeneruje kožní buňky a pokožku hloubkově vyživuje. Ovšem pozor, i vaše kadeře tuto blahodárnou tekutinu přivítají s otevřenou náručí, neboť se díky ní stanou odolné, pružné a lesklé. Nutno ještě zmínit, že pravidla používání jsou totožná jako v předchozím případě. Kdo je třetím spasitelem z téhle záchranné partičky?

Pomerančová šťáva vám v nesnázích pomůže

Lít si pomerančový džus na hlavu? Ne, to není plýtvání ani nejnovější internetová výzva, která se virtuálním světem šíří jako lavina. Tohle je řešení slabých vlasů, vážení! Nektar z citrusových plodů obsahuje léčivý vitamin C a spoustu antioxidantů. Pro maximální efekt se doporučuje v kombinaci s olivovým olejem, čímž vznikne ozdravná maska.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat