Léto = barvy! Tady jsou čtyři, které vám nesmějí letos chybět

Léto je skvělým obdobím, abychom svůj šatník obohatily nějakými výraznějšími barvami a hlavně abychom je nosily! A které barvy jsou hitem letošního léta?

Mátová

Tenhle zvláštní, světlý odstín zelené lichotí každému odstínu pleti – dokonce i ženám, které v klasické zelené vypadají spíše jako po chřipce. Světlé pleti dodá měkký nádech, tmavší pak pěkně zdůrazní. Dokáže podtrhnout barvu očí a vypadá úžasně žensky. Působí neskutečně svěže a zároveň čistě a jemně, na rozdíl od některých jiných „trendy“ barev je také poměrně lichotivý. Slušet bude hlavně tmavovláskám a padnout by měl i zrzkám, stranit se jí ale určitě nemusejí ani blondýnky. Obzvlášť v případě, že ji doplní další jemnou barvou.

Broskvová

Podobně jako mátová sluší prakticky všem. A co je nejlepší – obě dvě bary se krásně hodí dohromady! Broskvová, umí vykouzlit barvu ve tvářích a dokáže podtrhnout opálení. Působí velmi čistým a upraveným dojmem. Pokud nechcete rovnou zkusit broskvové šaty nebo blůzu, vyzkoušejte, jak vám bude slušet třeba lesk nebo rtěnka tohoto odstínu.

Hořčicová

Trochu nezaslouženě má tenhle odstín žluté velmi špatnou reputaci. Pravdou je, že nesluší úplně každému, ale pokud se dobře zkombinuje, dokáže outfit úžasně prozářit a udělat zajímavým. Pokud se bojíte, že by vaše tvář vypadala v jejím stínu nezdravě, zkuste ji třeba na sukni nebo na kalhotách. A nebo si pořiďte hořčicový doplněk.

Nemáte s touto barvou žádné zkušenosti? Nevíte, jak se v ní budete cítit a zda vám bude sedět? Pokud stále váháte, pořiďte si top, ale věřte, že při správně vybraném odstínu bude tato barva slušet všem! Kombinace s džínovinou vypadá krásně a mladistvě – zajímavost barvy snese i jednoduchý střih! K dostání je také spousta překrásných kabelek a doplňků v této barvě, které osvěží celý outfit.

Oranžová

I oranžová spadá do letošních multibarevných trendů, takže nejen že budete zářit pohodou a uvolněností, ale budete i zatraceně in!

Oranžová je skvělá barva! Výrazná, sexy, sluší skoro každé ženě (má totiž spoustu odstínů, takže si vybere každá). Jen to nepřežeňte s kombinacemi ostatních barev – spíše volte takové, které oranžovou zvýrazní a podtrhnou. Zbytečně se ji ani nesnažte přebít bláznivými vzory – u oranžové opravdu platí, že v jednoduchosti je krása.

Nevíte si rady, s čím tuto barvu nosit? Kombinací s černou nic nezkazíte, stejně tak se k některým odstínům hodí i hnědá a světle béžová. Pokud vám připadají tyto barvy smutné, nebojte – skvěle vypadá sytě žlutá i s fialovou, vínovou nebo tmavě modrou. Pamatujte i na to, že jedním z velkých trendů letošního léta je kombinování oranžové se sytě růžovou!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:27
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:12
23 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:01

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat