Vyladěný podzimní outfit pro velké i malé

Dámy v kůži, pánové v manšestru, pro chlapce křivák a pro dívky princeznovské šaty nebo sukně v zemitějších barvách. Takové jsou trendy letošní podzimní sezony podle módní stylistky Báry Havlíkové.

Kožený základ pro dámy

Hlavním trendem letošního podzimu je kůže. Experimentujte, a kromě klasické kožené bundy přidejte do svého šatníku třeba kožené šaty, košili nebo sako. Kůže totiž oživí i jednoduchý střih a celkovému outfitu dodá šmrnc. A nemusíte se bát, v nabídce všech módních řetězců dnes najdete převážně umělou kůži, která se svou kvalitou už blíží té pravé.

Pánský návrat k manšestru

Móda pro gentlemany zažívá velký návrat v podobě manšestru, který byl ještě nedávno považován za nenávratně zavržený. Určitě ale ze skříně netahejte neforemná manšestrová saka a vytahané kalhoty. Odlehčete tento těžký materiál moderním střihem a zkuste ho třeba na trendy bundě s límečkem. Pro koho by manšestrová bunda byla pořád ještě moc, může začít s doplňky, jako je třeba manšestrová čepice.

Princeznou i v podzimních barvách

Holčičky se ani na podzim nemusí vzdávat princeznovských šatů nebo sukní. Stačí jen ze světlých letních barev přejít do tmavších a více zemitých odstínů a podzimní outfit je na světě. K tylové sukni bude skvěle vypadat klasický trenčkot doplněný baretem.

Rošťákem jen napohled

I ti nejhodnější kluci si občas přejí být rošťáky. No a čím toho docílit, když ne klasickým křivákem. Letos ho totiž najdete kromě dospělých kolekcí i v těch dětských, a to hned v několika různých barvách i variantách.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden může být plný intenzivních emocí a hlubokého uvědomění. Pokud jste ve vztahu, možná budete cítit potřebu vyjádřit své pocity a touhy otevřeně. Nebojte se sdílet své myšlenky a snažte se pochopit i pohled svého partnera. To může po... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
67 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat