Surface proměna Míši: Z upracované maminky je svůdná femme fatale

Čtenářka Míša si proměnu se školou líčení Surface nadělila ke svým třicátým narozeninám. Kromě intenzivní péče o malého půlročního synka se začala věnovat i vlastnímu projektu hlídání dětí. Změna image je tedy nejlepším možným startem do nového života. Náš tým profesionálů, kde nechyběla vizážistka, stylistka, kadeřnice a fotograf, se jí o tuto vytouženou proměnu postaral.

Dvojnásobná maminka 6měsíčního syna Filipa a 5leté dcery Mariánky má s výchovou dětí mnohaletou praxi. Pracovala jako učitelka v mateřské školce, vychovatelka v dětském domově i hospodyně a "teta" v soukromé domácnosti. „Baví mě práce s dětmi, je pro mě potěšením a posláním. Mezi mé koníčky patří především rodina, malování-portrétování, příroda, háčkování a cestování s rodinou. Ráda vařím a peču," prozradila na sebe Míša, která se stála ráda učí novým věcem a tak pro ni proměna byla velkou výzvou.

Nebojte se barev!

Čtenářku Míšu si nejprve vzala do parády zkušená vizážistka Ilona Rubešová ze školy líčení Surface. Po základní diagnostice pleti a doporučeních na denní péči o pleť přišlo na řadu samotné líčení. „Po hydrataci jsem nanesla hydratační make-up. Paní Michaela má sušší pleť, takže jsem zvolila hydratační, fluidní make-up. Potom jsem vytvarovala obočí, korigovala jsem tváře a obličej tmavým pudrem. Prostínovala jsem nadočnicový oblouk, abych zvýraznila oči.," vysvětluje během líčení profesionální vizážistka Ilona.

„Zvolila jsem středně tmavý stín, a oko jsem vystínovala od vnitřního koutku oka od nejsvětlejšího stínu po nejtmavší k vnějšímu koutku oka. Použila jsem škálu barev od světle zlaté, přes středně hnědou, fialovou až po černou na vnějším koutku. Líčení očí jsem završila aplikací řasenky. Na závěr jsem nanesla tvářenku v lososové barvě. Tužku na rty jsem volila v barvě pigmentu rtů, nanesla jsem lososovo-růžovou denní rtěnku," popisuje postup Ilona Rubešová s tím, že ke třetímu outfitu navíc přidala na pohyblivé víčko průhledné třpytky v ledovém tónu a na ústa nanesla malinový odstín rtěnky a trochu lesku.

Účes pro skutečnou femme fatale

Po vizážistce si čtenářku Míšu převzala do své péče kadeřnice Angelika Faltýnková. Té Míša prozradila, že kvůli zhoršené kvalitě vlasů po porodu syna Filipa si nechala účes zkrátit na mikádo. Praktický střih ale rozhodně není překážkou k vytvoření řady sportovních i elegantních účesů. O čemž Míšu kadeřnice Angelika během chvíle přesvědčila. K prvnímu modelu volila více ležérní styl.

„Přes kulatý kartáč jsem vyfoukala vlasy směrem od obličeje do tvaru účesu. Paní Michaele jsem vytvořila falešnou patku. Vlasy jsem rozdělila po straně blízko ucha na pěšinku a žehličkou jsem vlasy upravila směrem ven od obličeje. Konečky vlasů jsem naježila voskem a přelakovala," popisuje postup Angelika Faltýnková.

Ke druhému modelu zvolila rošťácký rozcuch. „Pramen po prameni jsem žehličkou tvarovala směrem od obličeje. Následně jsem vše zafixovala lakem. Pramínky jsem prsty oddělila od sebe, abych docílila roztřepeného vzhledu.  Patku jsme ozdobili sponkou," vysvětluje Angelika.

Třetí účes po domluvě se stylistkou vytvořila ve stylu Francie třicátých let. „Vytvořila jsem pokládanou vlnu, která koresponduje s líčením a stylem oblékání. Je to stylizace do dvacátých, třicátých let," dodává Angelika Faltýnková.

Dost bylo tepláků!

Na závěr proměny se o čtenářku Míšu postarala její jmenovkyně, stylistka Michaela Stabrynová, která ji naučila, jak jednoduše odpoutat pozornost od bříška a silnějších boků a zdůraznit své přednosti.

„Míša má silnější bříško a boky, proto jsem se zaměřila na zvýraznění nohou, které má hezké. Míša je výrazný typ, proto jí budou slušet výrazné barvy," poradila stylistka naší čtenářce.

„Pro první outfit jsem zvolila sportovnější variantu, která hezky omladí a ubere pár let. Kombinace klasických džín a ostře žluté péřové bundy působí mladistvě. Šátek a tenisky dodají celému outfitu šťávu," radí stylistka Míša během oblékání.

Druhý model, který stylistka pro naši čtenářku vybrala, byl už více formální. „Každá žena by měla mít v šatníku alespoň jednu koženou či koženkovou  bundu, proto jsem pro Míšu zvolila tento kousek společně s ostře červeným svetrem, který ladí s Míšinými vlasy. Vysoké podpatky dodají outfitu sex-appeal, a hodí se proto i na obchodní jednání u kávy," vysvětluje svou volbu stylistka Míša Stabrynová.

Základem třetího stylingu se stala pouzdrová sukně, která by letos neměla chybět v šatníku žádné z nás. „Třetí outfit jsem pojala ve společenském duchu. Petrolejový top a pouzdrová sukně se hodí ke každé společenské příležitosti. Perly společně s pokládanou vlnou dodají francouzský šmrnc. Zlaté lodičky jsou příjemnou tečkou," dodává stylistka Míša.

Jako poslední si čtenářku Míšu vzal do parády profesionální fotograf, před jehož objektivem zapózovala. Jak celá proměna dopadla se můžete podívat v naší galerii!

Trendy kousky vybírala stylistka pro Míšu v obchodech F&F, New Yorker a Takko Fashion.

Proměnu realizovala škola make-upu Surface, www.surfacemakeup.cz, Belgická 14, Praha 2
Líčila: Ilona Rubešová
Česala: Angelika Faltýnková
Styling: Michaela Stabrynová

Obdivujete svět make-upu a rozhodli jste se stát vizážistou? A nebo jen chcete naučit líčit sebe sama? Škola líčení je tady pro vás! Surface professional make-up school je nejnavštěvovanější make-up školou v České republice a nabízí kompletní nabídku rekvalifikačních make-up kurzů pro začátečníky (obor Vizážistika a barvové poradenství), make-up kurzů pro pokročilé, osobních make-up kurzů a konzultací. Probuďte svůj talent a kreativitu v make-up artu a nechte se vtáhnout do úžasného světa make-upu.

Kromě rekvalifikačních kurzů nabízí škola make-upu Surface také rozličné konzultace, kurzy v oblasti líčení, vlasového a módního stylingu, nebo třeba beauty day, tedy den plný krášlení. Navštivte www.surfacemakeup.cz a dozvíte se více.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat