Hitem sezony je zlatá. Oslňte v barvě slunce

12.06.2010 | Krása a móda

Konkurujte ostrému slunečnímu svitu barvami, které patří k nejzářivějším hitům letních dnů. Máme na mysli blyštivé odstíny ve zlatých tónech, které nejlépe vyniknou především na právě aktuální bronzové barvě vaší sluncem ozářené pleti.

Zářivé tóny v barvách drahých kovů či paprsků letního slunce jsou skvěle kombinovatelné především se všemi nynějšími módními hity. Oceníte jejich variabilitu jednoduchého rozjasňovače jakéhokoliv modelu, ať už sáhnete po kovově lesklých doplňcích, či samotných metalicky vybarvených oděvech.

Zlatá v kombinaci s bronzově opálenou kůží

Dobře se kombinují nejen s módními zemitými tóny, ale i s dokonalou klasikou, kterou představuje dvojice barevných stálic – černé a bílé. Obzvlášť v letních měsících pak sahejte především po kombinaci s něžnějším a praktičtějším odstínem bílé. Nejenže také dovede přirozeně podtrhnout kouzelně opálenou pokožku, v mixu se zlatými či bronzovými tóny vytváří líbivé modely inspirované oblíbeným antickým stylem. Prodloužené tuniky či draperiové šaty vzdušných střihů získávají zcela jiný rozměr, přepásáte-li je zlatými propletenými pásky či širokým korzetovým pasem podle nejnovějších trendů. Stačí je pak jen doplnit jednoduchými střevíčky z pásků, kterým by také neměl chybět lesk a metalický povrch a jeden z nejuniverzálnějších letních modelů je na světě.

TIP Bety: Ve fotogalerii najdete kompletní informace o výrobcích - popisek, značku a cenu. Na konci článku pak i adresář obchodů, kde se výrobky dají pořídit.

Kde všude zlatou najdete

Tóny inspirované drahými kovy objevíte na řadě jiných kousků, nejen mezi doplňky. Hitem jsou třpytivé topy, vrstvené šaty či modely, obsypané flitry a lesklými aplikacemi, které také dovedou pěkně pracovat s odrazem slunečních paprsků, a vytvářet zajímavý a nepřehlédnutelný vzhled. Zajímavou inovací šatníku mohou být také poněkud avantgardní lesklé legíny, vyvedené v metalických tónech, pozor ale, pokud nemáte opravdu dokonale tvarované nohy. Lesklý povrch jim lehce přidá na objemu, dovolit si je tak mohou jen ty nejštíhlejší. Nezoufejte ale, škála módních kousků určených všem typům figury je mnohem bohatší.

Šperky a bižuterie v barvě zlata

Lehce neřestný, megalomanský a nepřehlédnutelný trend, zahrnující lesk drahých kovů, si zkrátka nemůžete nechat ujít. Váš styl by byl ochuzen nejen o oslňující záři zlata, ale především o jeden z nejvýraznějších stylových prvků sezony. Pokud je na vás příliš vyzývavý a marnivý, stačí slevit z požadavků, a místo zlatem obsypaných šatů sáhnout k běžnému dennímu stylu po paletě jednoduchých zlatavých drobností.

Mnohem zajímavější je ale letošní zářivý trend v podobě masivních šperků velkých rozměrů. Těm patří právě teď veškerá pozornost všech módních odborníků i tvůrců. Neměly byste si tedy nechat ujít vyzývavé maxiprsteny, náhrdelníky z širokých řetězů ověšené přívěsy, brože, které rázem oživí i nudnější kousky nebo hodinky, které neplní jen praktickou funkci, ale patří k významným doplňkům módního šatníku.

Obklopte se zkrátka oslepující září, která neodmyslitelně patří k žhavým letním trendům, stejně jako vzduch příjemně prohřátý zlatými paprsky sluníčka. Jedině tak si výheň horkých dnů užijete jako pravá módní odbornice vyladěná d posledního detailu!

Adresář:

Reserved, Metropole Zličín, Řevnická 1, Praha 5
Vero moda, Na Příkopě 25, Praha 1
Deichmann, Arkády, na Pankráci, Praha 4
KappAhl, OC Olympia, U dálnice 77, Brno Modřice
Miss Sixty, OC Chodov, Rotztyská 4, Praha 4
Humanic, OC Nový Smíchov, Plzeňská 8, Praha 5
Debenhams, Václavské nám. 23, Praha 1
F&F, Tesco, v síti hypermarketů po celé ČR.






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

9 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:59
33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat