Comeback výrazného retro make-upu

Fialové oční stíny, reflexní rtěnka a třpytivé nehty. Staré dobré časy zase volají! Retro make-up je teď v kurzu. A drží se ho i hollywoodské celebrity!

Čím více, tím lépe. Přesně takového pravidla se drží aktuální trendy týkající se make-upu. Jasným důkazem jsou letošní ostře sledované týdny módy v New Yorku a Miláně i čilý kosmetický ruch na sociálních sítích, který ne a ne utichnout!

Oživení starého trendu vyvolává pocit dětské nostalgie

„Vyrůstal jsem v letech, v nichž každá popová hvězda, kterou jsem byl posedlý, měla výrazné líčení plné naprosto nepřehlédnutelných barev. Miloval jsem to a jsem nadšený z toho, že dnes tyto vzhledy sám vytvářím. Vyvolávají ve mně pocity krásné dětské nostalgie,“ přiznává uznávaný australský vizážista Joel Phillips (1). Ach, ty sladké devadesátky! Chcete se také vrátit v čase? Chopte se zkrášlujícího náčiní a hurá do práce.

Fialové oči? To je, oč tu běží!

Symbolem 90. let byly jednoznačně fialové oční stíny, se kterými se ani trochu nešetřilo. „Všechny zpěvačky od Spice Girls až po Mariah Carey a Britney Spears tehdy měly fialové oči,” potvrzuje jmenovaný vizážista. Zároveň však podotýká, že zatímco pro světlejší pleť se hodí světlejší filová a stříbrná, pro tu tmavší je vhodnější zase tmavě fialová, stejně jako zlatá a zlatohnědá. Dál to chce rtěnku. Jakou přesně? Volba padá na tu reflexní, jak jinak. Už žádné mdlé barvy!

Nehty volají po třpytu

Takzvaný „devadesátkový trend“, který se opět hlásí o slovo, samozřejmě nemůže minout ani nehty. Jak vysvětluje odborník přes krásu Joel Phillips, v kurzu jsou zářivé třpytivé laky, které hojně popularizují i známé hollywoodské celebrity, jako je například supermodelka Hailey Bieber. Skočíte do tohoto kosmetického proudu taky, nebo půjdete proti němu? Příležitost k retro líčení se přece vždycky najde…

Zdroj: www.houseofwellness.com.au/beauty/face-and-body/retro-makeup-finish, názor autor






Celkem 1 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat