Vybíráme plavky: Jaké jsou letošní trendy?

31.05.2013 | Krása a móda

Léto se blíží a všichni výrobci již představili své kolekce plavek pro letošní rok. Potvrdilo se přitom to, co se již od zimy v kuloárech proslýchalo – sezona 2013 se stane opravdovou lahůdkou pro milovnice fashion odívání i pastvou pro mužské oko. V nabídce jsou nové zajímavé barvy a střihy, letošním hitem pak bude zajímavé propracování a ušití plavek. Ty tam jsou jednolité hladké plavky, nyní se máme skutečně na co těšit!

Střihy – klasika i módní monokiny

Letošní sezona se nese ve znamení nápaditých střihů s množstvím doplňků – mašličky, pásky a zdobení řasením budou součástí většiny modelů. Dvoudílné plavky seženete s ramínky za krk i klasickými širšími ramínky (vhodnými pro větší prsa). Kalhotky budou k dostání opět od nizounkých se zavazováním po stranách, přes konzervativní typy s vyšším pasem i módními nohavičkovými kousky.

Monokiny byly hitem loňského roku, který se částečně přenáší i do letoška. Střihy budou ale ještě rafinovanější – „in“ je nařasený horní díl a výkroje různých tvarů a velikostí na bříšku a bedrech. Náš tip! Jednodílné plavky Marko Meredith se zavazováním za krk a krásným zdobením na prsou krásně podtrhnou vaši linii.

Hit sezony: bandeau bikiny s nařaseným topem

Jedná se o plavky s horním dílem plavek, který můžete nosit buď s ramínky zavázanými za krk, nebo bez ramínek. I zde letos vedou nařasené topy a kalhotky s nízkým pasem. Tyto plavky jsou ideální na opalování. Náš tip! Lehoučké plavky Marko Shakira v různých barvách.

Retrostyl je stále v kurzu

Letos by měla frčet 40., 50. a 70. léta. Podprsenky s plastikovými kroužky mezi ňadry, široká ramínka, vysoký pas a tradiční oldschoolové motivy. Tento styl svědčí i plnějším tvarům. Na tento styl je vynikající například tuzemská Triola.

Barvy inspirované exotikou

Letos budou hitem živé, jasné odstíny a zářivé neonové barvy. Letošní trend udávají tropické odstíny – oranžová, žlutá a červená a barvy symbolizující vodní hladinu – různé odstíny modré (spíše světlejší) a zelenkavé. Nic nezkazíte ani růžovou. Naším tipem je švestková, například na plavkách Verano Nela, které mají navíc i velmi lichotivý střih.

Vzory: nic není nemožné

Hitem budou především květiny všech tvarů a zvířecí motivy. Oblíbený ale nadále zůstává nadčasový námořnický styl a geometrické tvary všeho druhu. U vzorů pozor! Většinou opticky rozšiřují, takže se hodí, chcete-li aby vaše ňadra působila plnějším dojmem. Doporučujeme: Cikcak vzor na plavkách Casilla, zdobených něžnými korálky.  

Máte-li problémy s výběrem vhodné velikosti plavek, zvolte takový typ, kde si můžete objednat horní a dolní díl zvlášť. Plavky Fantasy Mimi, které jsme pro vás vybrali, mají praktický vzor a příjemně vyztužené košíčky, které skvěle padnou.

Letošní sezóna bude natolik pestrá, že neuděláte chybu, ani když nakoupíte nové plavky ve výprodeji. Většina trendů z loňska se totiž přenesla i do nové sezóny. Zahájení koupací sezony už nic nebrání!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat