Krademe z JEHO koupelny: Co je tvoje, to je moje… I v kosmetice!

Kosmetické či pěsticí přípravky se většinou dělí na dámské a pánské, tedy přinejmenším v obchodě. Mužům bývá většinou jedno, jestli si umyjí vlasy partnerčiným šamponem, ale ženy obvykle po partnerově kosmetice nesáhnou. Přitom některé výrobky by si klidně půjčit mohly!

Tuhý deodorant

Hledáte-li výrazný deodorant (většinou tehdy, když nechcete používat antiperspiranty kvůli obsahu hliníkových solí), který úspěšně bojuje s potem, ale nemá klasickou pudrovou nebo nasládlou vůni ženských deodorantů, prostě sáhněte po nějakém pánském, který bude lahodit vašemu čichu. Nebojte, nikdo si vás s mužem nesplete – na vás bude deodorant vonět trochu jinak než na vašem partnerovi! Navíc pánské deodoranty často dokážou působit o něco déle než ty dámské.

Parfém nebo kolínská

Ne každá žena je fanynkou ovocných či květinových vůní (a ne každé z nás takové vůně úplně sednou), ale líbí se jí zemitější, pižmové tóny v parfémech. Bohužel se zdá, že drtivá většina výrobců s takovými ženami příliš nepočítá. Naštěstí jsou tu ještě parfémy pánské. Vůbec se je nebojte používat! Na ženském těle se většinou rozvoní jemněji. Navíc se mezi těmi květinkami a citrusy v davu určitě neztratíte!

Holicí strojek

Upřímně řečeno, váš partner nebude nejspíš skákat radostí, pokud při holení nohou sáhnete po jeho holicím strojku. Ale vám se to určitě vyplatí! Jen si to vezměte – když si takový strojek poradí s mnohdy nepoddajnými vousy, chloupky na nohou pro něj nebudou žádnou překážkou!

Voda po holení

A když už jsme u toho holení – vody nebo balzámy po holení nemají jen hezky vonět, ale především opečovávat pokožku podrážděnou žiletkou. A když takhle hezky působí na pleť obličeje, určitě bude prospívat i našim čerstvě oholeným nožkám. Ano, i na ně se prodávají nejrůznější balzámy po holení, ale všimněte si, že jejich cena často výrazně převyšuje cenu pánských vod po holení…


Tipy módní redaktorky Weef!
1. Pěna na holení, Eucerin, 217 Kč
2. Tuhý deodorant, Garnier, 62 Kč
3. Voda po holení, Nivea, 89 Kč
4. Holicí strojek, Gillette Fusion ProGlide, 234 Kč
5. Parfém, Hugo Boss 200 ml, 1 630 Kč







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat