Rtěnka za tvářenku aneb Pět snadných kosmetických náhrad

Došla vám tvářenka nebo holicí pěna? Nezoufejte! Některé kosmetické produkty se dají snadno zaměnit!

Náhrada č. 1: Kondicionér za holicí pěnu

Pokud si potřebujete oholit nohy, ale holicí pěna či gel k tomu určený je v nedohlednu, stačí nanést na příslušné partie vrstvičku kondicionéru na vlasy. Chloupky také hezky zjemní a holicí strojek po něm bude pěkně klouzat, takže předejdete případným poraněním.

Náhrada č. 2: Vazelína za řasenku

Pokud máte od přírody tmavší vlasy, je vazelína skvělým prostředkem, jak je zdůraznit, aniž byste musela použít klasikou maskaru. Nanesete-li na řasy malé množství vazelíny, krásně ztmavnou a zdůrazní se. To se mimochodem hodí, nejen když zjistíte, že vám řasenka došla, ale když si jdete třeba zaplavat nebo zaběhat a nemáte po ruce voděodolnou maskaru!

Náhrada č. 3: Řasenka za konturku

Oční linky není nutné vždy dělat konturovací tužkou. Často stačí, pokud při aplikaci maskary štětečkem zapracujete u samých kořínků řas – barva se obtiskne i mezi řasami a vy budete vzbuzovat dojem, že jste si oči obkroužila konturou (samozřejmě není nutné zdůrazňovat, že obtisk maskary kdekoli jinde na víčku než mezi řasami je velmi nežádoucí!).

Náhrada č. 4: Rtěnka za tvářenku

Stejnou službu jako tvářenka vám může udělat i rtěnka či barevný balzám na rty. Naneste velmi malé množství rtěnky na konečky prstů a jemně rozetřete na tváře. Pamatujte, že je snazší barvu přidávat, než ji ubírat, a proto buďte při aplikaci opatrné.

Náhrada č. 5: Tělové mléko za emulzi na rozježené vlasy

Toužíte-li po hladkých, nezježených vlasech, můžete sáhnout po nemastném tělovém mléku nebo krému, který nanesete na ruce a poté jemně vetřete do vlasů. Tento tip se bohužel nehodí pro ty z nás, které mají jemné nebo snadno se mastící vlasy, hrozí u nich totiž, že jejich prameny budou vypadat zplihle.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat