Šortky, nebo sukně? Obojí. Seznamte se!

Seznamte se s nejžhavějším trendem léta! Kousek na pomezí šortek a sukně, kterému se říká „skort“, milují všechny módní maniačky, včetně fashion bloggerek. S čím tenhle trendový obleček nosit? Máme pro vás inspiraci!

Zepředu vypadá jako stylová skládaná sukně, zezadu jsou to jasné kraťasy. Skort, tedy skirt + shorts (sukně a šortky) je nejvyhledávanějším kouskem sezony. Setkat se můžete také s pojmem origami šortky – střih opravdu připomíná skládačku. Zatímco na jaře, kdy se tyhle šortky narodily je mělo jen pár nadšenkyň, už před létem začala poptávka po skort divoce stoupat (na vině je i modelka Karolina Kurková, která si v super kobaltových šortkách vyrazila na procházku New Yorkem). Začátkem léta už byly skort beznadějně vyprodané, ale obchody se samozřejmě přizpůsobily poptávce a zásobují nás jimi v nových kolekcích a dalších a dalších provedeních.

Styling podle módních bloggerek!

A s čím tenhle zajímavý kousek nosit? Jeho střih a provedení vyznívá minimalisticky, my bychom se proto drželi jednoduchosti. V podobném duchu skort styluje i spousta módních bloggerek, mezi kterými jsou stále nejoblíbenější šortky v černém nebo bílém provedení.

Pohrát si ale můžete i s kombinací dalších trendů, odvážný je mix se sportovními prvky, jako jsou baseballová trika, mikiny nebo kšiltovky. Jak na to, vám ukáže bloggerka Maya Lorelei, se svou černobílou sestavou.

Po vzoru Alinson Hutchinson zase můžete šortkám dodat říz pomocí rockového trička. V případě, že toužíte po ležérnější kombinaci, inspirujte se jednoduchostí outfitu Casey David, která skort doplnila basic šedým tílkem a koženou bundičkou (super tip na září, kdy bude bývá po ránu chladno). Elegantní klasiku můžete zkusit po vzoru Anousky Brandon, která obula černé lodičky a zvolila trendový top s proužky. Nečekaným mixem je skort s háčkovaným topem a minimalistickým kabátkem a la Levi Nguyen.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Brusinková čokoláda

(24 hlasů)

Omeleta se sýrem

(8 hlasů)

Srdíčkový koláč

(30 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat