Jarní líčení: Okoukejte trendy z módních přehlídek!

Při týdnech módy se vyplatí sledovat nejen samotné oblečení, ale i líčení na tvářích modelek. Právě na přehlídkách se totiž rodí ty nejvýraznější trendy sezony. Na jaře by vám neměly chybět výrazné rtěnky, neotřelé stíny i barevné linky.

O make-up modelek se starají ti nejslavnější vizážisté a jejich týmy. Není divu, že právě tady vznikají trendy pro novou sezonu. Vypravte se s námi do zákulisí přehlídek pro jaro/léto a podívejte se, co se bude nosit – tentokrát na tváři.

Výrazné rty, nahé oči

Je jedno, jestli sáhnete po oranžové nebo třeba matné červené. Módní budou všechny nápadné odstíny. Výrazné rty můžete navíc snadno nosit i během dne, rtěnku totiž na přehlídkách doplňovalo jen velmi decentní líčení. Žádné linky, stíny, výrazné tvářenky a často dokonce ani řasenka. Vše bylo jen o perfektní pleti (make-up při nošení rtěnky nikdy nevynechávejte).

Růžová na víčkách

Růžová se ze rtů přesunula na víčka. Netradiční stín dá vyniknout modrým, šedým, zeleným i hnědým očím. Riziko je jediné – růžová může mít tendence vytvářet dojem unavených očí. Rozhodně po ní tedy nesahejte ve dnech, kdy jste toho moc nenaspaly, případně stín na naneste jen na horní víčko. Než si nakoupíte nové stíny, můžete na oči nanést například růžovou tvářenku. Uvidíte, jestli je tento trend vhodný pro vás.

Linky v barevných obměnách

Černé linky patří ke klasice, na jaře ovšem budou bodovat především její barevné varianty. Krásně vypadá například tmavě modrá, fantazii se ale meze nekladou. Linku můžete doplnit ještě stínem na vnitřní straně horního víčka. Všimněte si, že i tady je pozornost vedená převážně na oči, zbytek líčení je decentní. Tip na závěr? Efekt linky vytvoříte i s pomocí stínů a zkoseného malého štětečku, který nejprve navlhčíte.






Celkem 7 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat