Do města jako na pláž? Není problém!

Léto, slunce, žabky, vychlazené drinky, sluneční brýle a opálená pleť. Co víc si přát? Snad jen moře a pláž. Město však takové možnosti nenabízí. Nezoufejte! Letní trendy jdou plážové módě naproti. I když tedy nemůžete zabořit bosé nohy do písku, můžete se díky letošním trendům cítit jako královna léta.

Květinové vzory, džínové kraťásky všech barev, proužky, trika s nápisy, lehké materiály – to jsou trendy letošního léta, ze kterých si můžete vybírat a sestavit si ten pravý outfit jen a jen pro vás. Zapomeňte na nudu a šeď – během této sezóny zazáříte, pokud zvolíte pastelové barvy, vzorované šaty, sukně nebo trika s nápisem volajícím po ráji.

Především ale nezapomínejte – v jednoduchosti je krása. Volte vždy materiály a vzory vhodně a střídmě. Nic se nesmí přehánět a přílišné mixování by mohlo, pokud nejste zkušená profesionálka, dopadnout spíše fiaskem.

Hurá tedy létu vstříc, teplé dny jsou tady a vy se inspirujte tím, jak byste mohla vyrazit do ulic města v tom pravém outfitu.
 
1. H&M, 699 Kč, 2. F&F, 329 Kč
3. F&F, 529 Kč, 4. Fashiondays.cz, 509 Kč
5. Fashiondays.cz, 419 Kč, 6. New Yorker, 139 Kč
7. Lindex, 999 Kč, 8. Obag, 1 770 Kč
9. CCC, 299 Kč






Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

63 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 26.4.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat