Zářivou pleť nezaručí sebelepší make-up: Stačí listová zelenina!

Ženy v touze stát se neodolatelné pro muže a mít zářivou pleť podstupují mnohdy drastické zákroky, utrácejí tisíce za kosmetiku a trápí se speciálními dietami. Přitom stačí tak málo. Denně konzumovat listovou zeleninu a všechny plody obsahující karoteny.

Ženy, ale platí to také pro muže, konzumující velké množství ovoce a zeleniny, mají mnohem atraktivnější pleť, jsou doslova zářivé a pro muže neodolatelné. Můžou za to karotenová barviva, která jsou bohatě zastoupena v listové zelenině, mrkvi, rajčatech, barevných paprikách a další zelenině.

Většinou se o konzumaci těchto druhů zelenin hovoří jako o prevenci různých typů rakovin. Ale odborníci tvrdí, že pro většinu dnešních lidí je mnohem atraktivnější jiná výhoda konzumace zeleniny bohaté na karoteny – erotické kouzlo neodolatelně zářivé pleti.

„Máme důkazy o tom, že mladé ženy můžete mnohem lépe motivovat ke konzumaci zeleniny a ke změně životního stylu důrazem na vzhled než důrazem na zdraví. Výsledky této studie podporují tvrzení, že zvýšená konzumace ovoce a zeleniny souvisí s vyšším zabarvením pleti. A lidé mající takovou žlutavou až oranžovou pleť jsou mnohem atraktivnější pro opačné pohlaví než lidé opálení,“ tvrdí doktor Ross Whitehead ze St Andrews University, na níž studovali také princ William a vévodkyně Kate.

Konzumace zeleniny a ovoce bohatých na karoteny výrazně snižuje riziko předčasného úmrtí a onemocnění řadou chorob včetně rakoviny, demence a srdečně-cévních onemocnění.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Cibulačka

(1 hlasů)

Tacos s lososem

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat