Celebrity a jejich bizarní fobie: Co děsí Madonnu nebo Nicole Kidman?

Každý z nás má nějakou tu fobii. Některé jsou poměrně běžné a rozšířené, jiné mohou vzbudit spíše údiv. A jak jsou na tom světové celebrity?

Nicole Kidman

Panické záchvaty vyvolává u Nicole zvíře, jež většina z nás považuje za krásné a obdivuhodné – motýl. „Když jsem se vracela domů ze školy, občas se stalo, že na brance seděl velký motýl. Raději jsem přelezla plot, než abych tou brankou prošla,“ svěřila se Nicole. Se svým strachem se snažila bojovat – nechala se prý v muzeu zavřít do místnosti plné motýlů, ale nepomohlo to. „Klidně bych skočila s padákem, nechala se zasypat šváby, ale motýla na sobě nesnesu,“ uvedla.

Jennifer Aniston

Sympatická herečka má prý pro strach uděláno. Tedy pokud po ní nikdo nechce, aby nastoupila do letadla. Létání ji totiž k smrti děsí.

Katie Holmes

Herečka a manželka Toma Cruise se nedávno v jednom televizním pořadu moderátorovi svěřila, že má hrůzu z mývalů. Prý nevěří, že se mývalové lidí bojí. Při svém posledním setkání s tímto zvířetem jej údajně zahnala štěkáním…

Johnny Depp

Že má tento americký herec fobii z klaunů je veřejné tajemství. Nedávno přiznal, že se se svým strachem snaží něco udělat – obklopil se prý všelijakými maskami a klaunskými atributy. Jaký měla jeho snaha výsledek, se zatím neví.

Madonna

Zpěvačku dokáže vyděsit jediná věc – přírodní živel, který je snad jediný silnější než ona. Bouřka. Odborně se strachu hromů a blesků říká brontofobie.

Pamela Anderson

Blonďatá herečka trpí eisobtrofobií, tedy chorobným strachem ze zrcadel. Prý se do nich nikdy nedívá, odmítá prý i sledovat jakýkoli film či seriál, v němž hraje. Jak se tedy Pamela líčí, už neprozradila.

Keanu Reeves

Charismatický herec přiznal, že má strach ze tmy. Ale prý „filozofickým způsobem“. Ať už to znamená cokoli…

Kelly Osbourne

Dcera slavného amerického hudebníka trpí haptefobií, chorobným strachem z doteků od druhých lidí. Především pro milostný život to nejspíš znamená řadu komplikací.

Britney Spears

Možná se ráda obléká do hadí kůže, ale ke skutečnému hadovi by se nepřiblížila. Ani k jakémukoli jinému plazovi. Má z nich totiž fobii.

Matthew McConaghey

Přitažlivý herec projde jakýmikoli dveřmi. Tedy až na ty otáčecí, z nichž má chorobný strach.

Hillary Duff

Každý večer provází herečku stejný rituál – vycídí každý kousek svého bytu. Proč? Má totiž fobii ze špíny.

Christina Ricci

Podobně je na tom i další z hereček – Christina sice nepropadá fanatickému uklízení, ale odmítá mít doma byť jedinou pokojovou rostlinu. Prý jsou špinavé…

Orlando Bloom

Idol mnoha dívčích srdcí ztratí hlavu, kdykoli se k němu přiblíží prase. Kolegové, s nimiž spolupracoval na filmu Království nebeské, prozradili, že prý začal vřískat jako malé dítě, když se jedno z filmových prasátek zatoulalo do jeho blízkosti.


 







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:40
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:04
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:01

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat