Katy Perry bude mít svatbu na gotickém hradě v Irsku

Zpěvačka Katy Perry chce mít opravdu netradiční a velkolepou oslavu uzavření sňatku s Orlandem Bloomem. Vybrala si pro ni jako kulisu hrad Ashford v Irsku na břehu jezera Lough Corrib na západě ostrova. Americká hvězda a britský herec hodlají svou svatbu proměnit ve středověkou pohádku.

„S Orlandem se chtějí vzít na gotickém hradě. Bude to pohádková a výstřední svatba,“ uvedla zpěvaččina kamarádka v rozhovoru pro National Enquirer.

Katy prý také nechce poslouchat rady organizátorů svateb a raději si vše vymýšlí a plánuje sama. Svatbu si bude užívat podruhé, stejně jako Orlando, který ji požádal o ruku před půl rokem.

„Víte, je jasné, že mám svůj typ muže, mám ráda anglické gentlemany. Myslím, že mám ráda anglické gentlemany, protože je v nich jakýsi smysl pro sarkastický černý humor, a moc se mi líbí, že zní tak výřečně, navíc Spojené království má delší historii než Amerika. Je z nich slyšet ta tradice. Samozřejmě mají delší tradici, což se mi moc líbí. Mají také čaj o páté. My v Americe moc tradic nemáme,“ svěřila Katy nedávno v pořadu Heart Breakfast.






Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat