Naomi Campbell se denně koupe ve slaném roztoku s octem

21.03.2020 | Osobnosti

Modelka Naomi Campbell je germofobka. Dávno před vypuknutím koronavirové epidemie přiznala, že po příchodu do první třídy v letadle si natáhne latexové rukavice a roušku a dezinfikuje – leteckou společností již pečlivě dezinfikované – sedadlo, opěrky, monitor a ostatní součástí svého místa. Teď fanoušky zpravila o svém přístupu k hygieně v čase šíření SARS-CoV-2. Každý den si napustí vanu teplé vody, rozpustí v ní koupelovou sůl a nalije do ní ocet. A leží v této lázni třicet minut.

„Dávám si lázeň se solemi Epsom a Kosher a octem. Velmi to uklidňuje nervový systém. Sedím tam třicet minut, a pak si udělám pleťový zábal,“ svěřila Naomi deníku The Sun.

Campbell přitom vůbec nevychází ze svého domova a straní se všem lidem. Dříve kvůli pracovnímu vytížení bývala doma maximálně čtyři dny v měsíci.

„Snažím se to vidět pozitivně. Dělám vše, abych si svůj domov maximálně užila tak, jak jsem si ho užít nikdy nemohla,“ vysvětluje topmodelka.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat