Naomi Campbell se denně koupe ve slaném roztoku s octem

21.03.2020 | Osobnosti

Modelka Naomi Campbell je germofobka. Dávno před vypuknutím koronavirové epidemie přiznala, že po příchodu do první třídy v letadle si natáhne latexové rukavice a roušku a dezinfikuje – leteckou společností již pečlivě dezinfikované – sedadlo, opěrky, monitor a ostatní součástí svého místa. Teď fanoušky zpravila o svém přístupu k hygieně v čase šíření SARS-CoV-2. Každý den si napustí vanu teplé vody, rozpustí v ní koupelovou sůl a nalije do ní ocet. A leží v této lázni třicet minut.

„Dávám si lázeň se solemi Epsom a Kosher a octem. Velmi to uklidňuje nervový systém. Sedím tam třicet minut, a pak si udělám pleťový zábal,“ svěřila Naomi deníku The Sun.

Campbell přitom vůbec nevychází ze svého domova a straní se všem lidem. Dříve kvůli pracovnímu vytížení bývala doma maximálně čtyři dny v měsíci.

„Snažím se to vidět pozitivně. Dělám vše, abych si svůj domov maximálně užila tak, jak jsem si ho užít nikdy nemohla,“ vysvětluje topmodelka.






Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

88 Příspěvků
Poslední příspěvek 15:15
140 Příspěvků
Poslední příspěvek 15:14

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat