Scarlett Johansson si stěžuje na hollywoodské filmaře

30.06.2020 | Osobnosti

Je poněkud chraplavý, zatímco Hollywood má rád sexuální stereotypy, a frčí proto hlavně kolegyně s vysokým posazením hlasu. Hvězda filmu Ztraceno v překladu tvrdí, že ji právě hlubší hlas připravil o řadu rolí.

„Když jsem byla holčička, trénovala jsem jako zpěvačka, protože jsem chtěla prorazit v muzikálech, ale měla jsem tak hluboký hlas, že bylo naprosto nemožné získat jakoukoli roli. Tak jsem místo toho šla na herectví. Přišla jsem na konkurz, byla malá blond holčička, otevřela ústa a řekla hluboce, kupte si tento produkt, je fantastický! Tehdy mít hluboký hlas byla dost nevýhoda. Už ani nevím, kolikrát se mě režisér na konkurzu zeptal, jestli jsem nachlazená,“ svěřila Scarlett magazínu Candis.

Dnes považuje hlubší hlas za svou výhodu. Protože ji odlišuje stejně jako výrazný herecký talent.

„Během těch let se mi vlastně hlas zjemnil. Ale myslím, že lidé si na to u mě zvykli, vlastně jsem někde četla, že je to taková moje obchodní značka, chraplák,“ dodala Johansson, která se loni zasnoubila Colinu Jostovi.






Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Míchaná vejce s ricottou

(24 hlasů)

Brusinková čokoláda

(24 hlasů)

Snídaně s malinami

(20 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat