Dle plastických chirurgů byla princezna Diana nejhezčí šlechtičnou historie

23.07.2020 | Osobnosti

Šlechtičny nebývaly zrovna krasavice. Po staletí se totiž aristokratické rodiny křížily mezi sebou příbuzensky natolik blízce, že jejich potomci zřídkakdy vynikali atraktivitou. Ale ve dvacátém století se situace změnila a narodila se nejkrásnější šlechtična, která sice už není mezi živými, stále je ale hezčí než její nástupkyně. Tvrdí to odborníci na obličejové rysy, kteří pro analýzu použili teorii zlatého řezu. Tou nejkrásnější z aristokratek je princezna Diana.

Podle plastických chirurgů byla dokonalejší než Rania Jordánská, Grace Kelly i její snachy – Kate a Meghan.

Zlatý řez vyjadřuje matematicky dokonalé fyzické rysy a používal ho při svých pracích Leonardo da Vinci. Na obličeje šlechtičen moderní doby ho použil britský plastický chirurg z největší nestátní londýnské kliniky Harley Street doktor Julian De Silva.

„Diana, Meghan i Kate jsou všechny tři velmi atraktivní ženy. Ale když je podrobíme analýze zlatého řezu, princezna Diana zvítězí. Je o několik bodů před Meghan i Kate. Ale je také před jinak nádhernou královnou Ranií Jordánskou. Je prostě nejkrásnější šlechtičnou všech dob,“ tvrdí doktor De Silva.

Podle jeho počítačové analýzy má princezna Diana 89,05 procenta za sta (úplná dokonalost). Následují: 2. Královna Rania Jordánská – 88,9 %, 3. Monacká kněžna Grace Kelly – 88,8 %, 4. Meghan Markle – 87,4 % a 5. Kate Middleton – 86,8 %.






Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude charakterizovat energie a optimismus. Mars, vaše vládnoucí planeta, je ve vašem znamení a dává vám silnou touhu projevit své názory a ambice. Místo, abyste se snažili ovládat okolnosti, jste natolik otevřeni a přizpůsobiví, že se ok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:49
189 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:57
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:25

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat