Vin Diesel je pro holohlavé muže největším vzorem

02.08.2020 | Osobnosti

Někteří muži mají genetické dispozice ke ztrátě vlasů. A když se k tomu přidá vyšší hladina testosteronu, může to dopadnout naprosto lysým temenem s nevzhledným věncem za ušima. Pak je lepší použít žiletku a vymýtit to na kůži po celé lebce. Tak, jak to nosí Vin Diesel. Ten se stal jedničkou mezi vzory holohlavých mužů. Zatímco vypadat jako princ William v nedávném průzkumu chtěla jen mizivá dvě procenta mužů.

Budoucí britský král totiž podle respondentů vypadá se svým strništěm a holým temenem příliš smutně. To hollywoodský svalovec Vin je sexy i s lesklou lysinou na hlavě.

Vyplývá to z průzkumu největší londýnské nestátní kliniky na Harley Street, jejíž dermatologie vyzpovídala tisíc pacientů trpících silnou ztrátou vlasů.

„Někteří muži ztrátu vlasů přijímají velmi těžce. Ale některým mužům holá hlava sluší a jiní muži by rádi vypadali jako oni,“ tvrdí doktor Aamer Khan z Harley Street.

Pořadí slavných holohlavců v průzkumu londýnské kliniky Harley Street podle toho, kolik procent mužů by rádo vypadalo stejně:
Vin Diesel – 35 procent
Dwayne Johnson – 33 procent
Jason Statham – 30 procent
Patrick Stewart – 30 procent
Bruce Willis – 27 procent
Ed Harris – 25 procent
Ben Kingsley – 20 procent
Ving Rhames – 20 procent
Matt Lucas – 7 procent
Princ William – 2 procenta






Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat