Zajímavosti o hvězdách našeho mládí

18.10.2020 | Osobnosti

Ačkoli se běžnému smrtelníkovi může zdát, že celebrity prožívají bezstarostný život i ony mají ve skříni nějaké ty kostlivce. V dnešní době bulvární smrště není snadné uniknout hledáčkům fotoaparátů a i ta největší tajemství bývají vyzrazena dříve, než celebrity stihnou zareagovat. Dříve to tak snadné nebylo, přesto jsme o hvězdách našeho mládí vyšťourali pár zajímavostí.

Prince

Předčasně zesnulý zpěvák a kytarista Prince (✝57) měl mnoho zvláštností. Především sebe samotného. Tento úžasný muzikant si však nesl těžké břemeno. S bývalou manželkou – o 15 let mladší tanečnicí Mayte Garciou – přivedli na svět syna. Ten se však narodil s Pfeifferovým syndromem a kvůli této vadě nemohlo miminko dýchat bez pomoci přístrojů. Malý Boy Gregory zemřel týden po svém narození.

Tina Turner

Tahle rocková babička dokázala ještě před pár lety na pódiu řádit jako tornádo. Ani jí se ale nevyhýbaly menší či větší skandály. Jedním z nich bylo přiznání, že absolvovala plastiku nosu. To by samo o sobě nebylo tak šokující, ale důvod byl poněkud závažnější. Nos jí totiž zdeformoval její tehdejší manžel Ike Turner, který ji nejednou surově zbil.

Olivia Newton John

Jestli byste u této roztomilé herečky a zpěvačky čekali nějaké šokující skandály, byli byste vedle. To ale neznamená, že nemá na žebříčku zvláštností své jméno. Zajímavá byla bezpochyby její první svatba s hercem Mattem Lattanzim, která byla velmi okázalá. Drahé obleky, nádherné taftové šaty, půlkilometrový světelný chodník nebo obří vánoční strom místo oltáře. Že to není zajímavé? No, uznáváme, že celebrity podobných rozměrů si to mohou dovolit a není to nijak udivující. Zajímavé je především to, že přes svoji okázalost na svatbě nebyla ani jedna celebrita, ale pouze členové obou rodin.

Sylvester Stallone

Je vám blízký Stalloneho typický mumlavý projev a tvář podobná některým psím rasám? Nejste jediní, ale můžeme vás ujistit, že se rozhodně nejedná o cílenou imige. K této zvláštní deformaci došlo při porodu, kdy ho lékař při komplikovaném zákroku nešťastně stiskl kleštěmi a poškodil mu nervy v hlavě. Díky tomu je v části obličeje ochrnutý.

Clint Eastwood

Tento filmový oblíbenec v mládí sloužil americké armádě, kde mimo jiné působil jako trenér plavání. To se mu jednou pořádně vyplatilo. Když se totiž jednoho dne vracel letadlem zpět na základnu, došlo letounu palivo a pilot spolu s Eastwoodem spadli s letadlem přímo do oceánu. Nehodu naštěstí oba přežili a zvládli doplavat několik kilometrů ke břehu.






Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

11 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:34
192 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:24

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat