Gwyneth Paltrow: Rodičovství po rozvodu je opravdu těžké

Ačkoli jsou primární úmysly rodičů, kteří se rozhodnou spolu nežít, sebelepší, výchova potomků mimo sdílenou domácnost je náročná. Pocítila to na vlastní kůži herečka Gwyneth Paltrow, která se loni rozešla s manželem Chrisem Martinem. Oba se zavázali, že jejich společné děti budou hlavní prioritou. Teď hollywoodská hvězda přiznala, že to byl závazek těžší, než si dokázala představit.

„Bylo to velmi těžké a prošli jsme si opravdu těžkými chvílemi, ale vždy jsme říkali, že jsou naše děti prioritou. Myslím, že i když naneštěstí nemůžeme spolu zůstat v láskyplném vztahu, naše hodnoty jsou stejné a považujeme za důležité rodinu a vztahy v ní,“ prohlásila dvaačtyřicetiletá Palrow, která má s osmatřicetiletým Martinem jedenáctiletou Apple a osmiletého Mosese.

Hollywoodská hvězda však také tvrdí, že má obrovské štěstí, že otcem jejích dětí je skvělý muž, který je dobrým tátou.

„Mám opravdu obrovské štěstí, že mám partnera, který na tom chce pracovat se mnou a spolupracovat. Stojím plně za Chrisem a on zase za mnou. Děti jsou naší prioritou. To v praxi znamená toto: I když mě nenávidíš a nikdy mě už nechceš vidět znova, tak spolu poobědváme jako rodina. Je to naprosto nedokonalé, ale jsme naštěstí dobří přátelé a on je skvělý otec,“ prohlásila Paltrow.






Celkem 4 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

6 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:04
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
87 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat