10 znamení, že je vám nevěrný

Máte podezření, že je vám partner nevěrný? Pak se zaměřte na následující typy chování, jež nevěrníka většinou prozrazují.

1.    Úzkostlivě soukromé hovory
Kdykoli vašemu partnerovi zazvoní telefon, utíká s ním do jiného pokoje, zavře dveře a mluví tiše, abyste ho neslyšela. Jistě, může to mít naprosto nevinný důvod, ale pokud je, co se telefonu týče, mimořádně úzkostlivý, nikdy takový nebyl a tohle chování přetrvává nějakou dobu, buďte ostražitá.

2.    Čistý telefon
U mobilních telefonů ještě zůstaňme. Většina lidí se neobtěžuje mazáním textových zpráv, dokud nemá plnou paměť nebo se v nich už nevyzná. Ovšem pokud si váš partner úzkostlivě maže jakoukoli zprávu, jež mu dorazí, nebo historii volaných a přijímaných hovorů, může se stát, že důvodem je snaha něco zakrýt…

3.    Bohatý společenský život
Většinou jste trávili večery spolu, společně někam vyrazili, udělali si hezký večer, ale teď má najednou váš partner spoustu společenských povinností, aniž by k tomu byl objektivní důvod? Neskrývá se za těmi „večery s kamarády, kolegy apod.“ náhodou něco jiného?

4.    Osobitá vůně
Většina žen ví, jak její partner voní, jaký používá deodorant, parfém, mýdlo… Ovšem pokud se váš partner vrátí z práce a prokazatelně voní jinak, může to znamenat, že má na sobě vůni někoho jiného, nebo třeba že se právě osprchoval jiným mýdlem, než jaké máte doma, což by bylo u něho v práci, odkud tvrdí, že jde, poněkud zvláštní.

5.    Bez doteků
Jistě, po několika letech už neprožíváte ono období, kdy jste jeden bez druhého fyzicky nemohli vydržet a využili jste každé příležitosti k dotekům (byť mimoděk, podvědomě), ale pokud se vás partner už vlastně vůbec nedotýká, není to dobré znamení.

6.    Nový šatník
Zdá se, že váš partner z ničeho nic, po mnoha letech změnil vkus v oblékání? Co když mu vkus formuje nějaká jiná žena?

7.    Hádky na denním pořádku
Dříve jste se občas jen tak chytli, ale teď máte pocit, že váš partner vyhledává jakoukoli příležitost, aby vyvolal hádku? Vyčítá vám maličkosti, kterých si dříve ani nevšiml? Možná to nebude jen krize středního věku…

8.    Méně času s vámi
„Musím se dnes zdržet v práci.“ Posloucháte tuhle větu najednou skoro denně? Samozřejmě je v téhle době možné, že váš partner opravdu musí strávit v práci mnohem více času, ale pokud se vám nedostává žádného vysvětlení nebo jakýchkoli podrobností, zpozorněte.

9.    Kdo je na světě nejkrásnější?
Zatímco dříve jste partnerovi musela málem připomínat, aby se oholil nebo se nechal ostříhat, teď věnuje svému vzhledu až neuvěřitelnou pozornost? Možná se chce někomu líbit…

10.    Někdo jiný
Po několika letech máte pocit, že žijete s úplně vyměněným člověkem? Naprostá změna chování (většinou k horšímu) je špatným znamením.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Veselá omeleta s jarní cibulkou

(22 hlasů)

Brusinková čokoláda

(24 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

87 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
139 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat