Kdy je vztah u konce?

Rozhodnout se, zda ukončit vztah, je vždy těžké, zvláště jste-li spolu už nějaký ten rok. Jaké problémy jsou ještě malicherné a jaké už jsou důvodem pro rozchod?

Následující čtyři situace jsou znamením, že je možná čas posunout se dál. Každý sám…

Nějak už si neumíte představit společnou budoucnost

V okamžiku, kdy začnete mít pocit, že váš partner není osobou, s níž toužíte strávit zbytek života, zamyslete se nad svým vztahem. Dokážete si představit, jak za 50 let sedíte společně s kupou vnoučat na zahradě? Je vaše partnerka ženou, kterou vidíte jako budoucí matku svých dětí? Tyhle a podobné otázky je zkrátka třeba zvážit, a je-li odpověď na ně „ne“, je na čase zamyslet se nad směřováním vašeho vztahu.

Míříte každý jinam

Vy byste chtěla kupu dětí, zatímco on nechce slyšet byť o jediném? Vy milujete život ve městě, zatímco ona touží po životě na venkovské farmě? Někdy se zkrátka stane, že oba partneři, i přestože se velmi milují, směřují v životě každý jinam. Pokud jsou pro vás některé otázky naprosto zásadní a ani jedna strana nechce přistoupit na kompromis, máte vlastně jen tři možnosti – podřídit se partnerovi (pak se ale může stát, že za pár let budete velmi nešťastní), vynutit si, aby se podřídil partner (ale pak může být nešťastný on), nebo začít uvažovat o konci vztahu.

Stali se z vás spíše přátelé než partneři

Z každého milostného vztahu se po letech stane především přátelský, to vám potvrdí každá dvojice, jež je spolu nějaké to desetiletí. Ale to neznamená, že se úplně vytratí jakákoli chemie mezi partnery. Pokud ale již po několika měsících či pár letech zjistíte, že fyzická přitažlivost tak nějak zmizela, je to spolehlivý indikátor toho, že váš vztah není tak úplně v pořádku…

Raději trávíte čas sami

Být ve vztahu samozřejmě neznamená trávit s partnerem každou volnou minutu svého života. Ale pokud dospějete do stadia, kdy hledáte výmluvy, jen abyste nemuseli přijít na schůzku, nebo se cítíte mnohem volněji a šťastněji ve společnosti přátel, pak je něco v nepořádku. Než abyste se donekonečna vymlouvali, není lepší sebrat odvahu a vztah ukončit?
TIP Bety: Máte trápení s láskou? Byl vám nevěrný? Řešíte krizi ve vztahu? Poraďte se s naší poradkyní na lásku a vztahy Evou!






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
16 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat