Co dnes uvidíte v seriálu Ulice (pátek, díl 1985)

29.04.2011 | Seriály

Vasil a Ingrid spolu stráví po dlouhé době celou noc. Oba dva jsou si vědomi, že Vasilovo nedobrovolné vězení budou muset vydržet všichni tři včetně Davida ještě měsíce. Ingrid hodně znervózní, když se ráno najednou neukáže Ivan. Vysvětlení se budou nabízet různá... Možná je to vaše ulice. Možná jste to vy.

Když Vasil později dost nevybíravě nabídne Davidovi za jeho spolupráci peníze, dojde mezi nimi k další roztržce. Ovšem Vasil dnes nebude jediný, kdo by Davidovi za jeho služby rád zaplatil a tím jasně stanovil meze. Zajímavý honorář za jakékoliv informace ohledně Ingrid slíbí Davidovi i Pokladník. Hodí David Vasila přes palubu?

Tereza s Matějem nocovali u Báry. Jejich pronajatý byt totiž posloužil filmařům jako kulisy k natočení reklamy. Oba dva se již budou těšit na svou narozeninovou oslavu u Eddieho, kterou pro ně organizuje Štěpán. Jenže Matěje dnes skolí angína takovým způsobem, že na oslavu bude moci během chvilky hodně rychle zapomenout. Co bude s narozeninovým mejdanem? Zruší ho Štěpán na poslední chvíli? A kde své narozeniny oslaví Matějovo dvojče Tereza?


Je pro vás rozvod krutou ranou osudu? Co bude dál?
Ohleduplně vám odpovím! Kartářka Lucie

Jana by ráda usmířila Jirku a Mikiho. A protože to nejde jinak, rozhodne se, že s Míšou použijí klasické ženské zbraně. Holky prostě pozvou kluky na rande čirou náhodou do stejné čajovny. Zatímco Jana zvládne svůj úkol – vylákat Jirku na místo činu – s přehledem, pro Míšu bude jeho splnění opravdovým utrpením. Bude pozvání Mikiho na rande nad její síly? A co bude znamenat její náhlý úprk ve chvíli, kdy se všechno začne slibně vyvíjet?

Seriál Ulice (1985) uvidíte v pátek 29. dubna 2011 v 18:30 na Nově.
TIP Bety: Sledujte i další své oblíbené televizní seriály na www.bety.cz/serialy






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Veselá omeleta s jarní cibulkou

(22 hlasů)

Tousty k snídani

(41 hlasů)

Brusinková čokoláda

(24 hlasů)

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

407 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
16 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat