Co dnes uvidíte v seriálu Ulice (úterý, díl 2002)

24.05.2011 | Seriály

Alex je pro všechny spolužáky exot. Spřízněnou duši v něm našla jen čím dál více uzavřenější a nešťastná Míša. Ondrovi i Báře se bude zdát divné, že zrovna Míša by si léčila zlomené srdce jiným klukem. Co se s jejich dcerou, a hlavně v ní odehrává, se ovšem nedozví... Možná je to vaše ulice. Možná jste to vy.

Míša ale zdaleka nebude jediným tématem, které nyní hýbe domácností novomanželů Krausových-Jordánových. Zároveň pokračují v hledání příhodného pozemku pro jejich dům. Když jeden téměř dokonalý naleznou, budou chtít, aby ho omrkla celá rodina. Jenže Míše bude nějaký pozemek ukradený. A to už bude na Ondru přeci jen silná káva... Zjistí Ondřej s Bárou, co se to s Míšou děje? A jak bude na Míšinu proměnu reagovat Jana?

Seidlovi prožívají hezké období. Liborova někdejší nevěra je zapomenuta, on sám přesvědčený, že veškeré dozvuky vztahu s Karolínou pomalu mizí. Jak dlouho tato domácí pohoda potrvá? Nepřižene se bouře kvůli Mikimu? Ten se totiž nechá Jirkou přemluvit k malému podvodu, aby se vyhnuli doučování s Kalinou. Podaří se klukům třídního ošálit?


Dokážu se vcítit, umím naslouchat a už léta vykládám karty!
Kartářka Lucie

Nyklová v noci nemůže spát z pomyšlení, jak málo stačí, aby se z nich stali žebráci. Díky Lumírově a Světlanině předmanželské smlouvě má v případě konce manželství z důvodu Lumírovy nevěry nárok na veškerý majetek pouze Světlana. Pro Lumíra bude existovat jediné řešení, jak o všechno nepřijít – Světlana se o Pavlině těhotenství prostě nesmí nikdy dozvědět. Jenže Nyklová bude na syna zároveň apelovat, že dítě je dar. Se Světlanou by se ho stejně nikdy nedočkal, a tak bude doufat, že se zachová jako chlap. Co konkrétně byl měl Lumír udělat? A jakou etudu dnes předvede Nyklové Pavla? 

Seriál Ulice (2002) uvidíte v úterý 24. května 2011 v 18:30 na Nově.
TIP Bety: Sledujte i další své oblíbené televizní seriály na www.bety.cz/serialy






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 9:53
14 Příspěvků
Poslední příspěvek 9:44

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat