Co dnes uvidíte v seriálu Ulice (středa, díl 2003)

25.05.2011 | Seriály

Bára měla pravdu, když Ondřeje varovala před Míšinou proměnou. Podle ní jde o projevy puberty, se kterými má už bohaté zkušenosti. Včas ho proto upozornila, že Míša bude vyhledávat konflikty. Ondra se o tom přesvědčí hned u snídaně, kdy atmosféra doma zase pořádně zhoustne... Možná je to vaše ulice. Možná jste to vy.

Janu navíc dostane i cesta do školy, kdy se k ní a sestře přidá Alex. Přijde jí dost divné, že Míša s Alexem na sebe pomalu nepromluví slovo. Ve škole pak Míša odpálkuje Mikiho tak, že všichni budou jenom zírat. Míša ale nebude kašlat jen na spolužáky. S přehledem zazdí i obhlídku nového pozemku s domem, který Ondrovi nabídl šéfredaktor. To ale bude pro naštvaného Ondřeje poslední kapka. Oba se do sebe pustí tak, že Jana s Bárou budou jen zírat...

Světlaně bude nápadné, jak je Lumír najednou milý a pozorný. Dokonce si začne myslet, že něco provedl. To jí Lumír vymluví, ovšem už vzápětí se bude snažit ze všech sil zažehnat hrozící průšvih. Jeho jedinou nadějí bude všemi mastmi mazaný Miller. Ten mu poradí, aby svůj majetek zavčas přepsal třeba na matku. To ale Lumír nebude chtít. A kupodivu ani nebude chtít odejít od Světlany. Jediné, co si bude přát, je naprosté zpacifikování Pavly. Tohoto úkolu se Miller zhostí s nadhledem velkého hráče, jenž svému protivníkovi nemíní dát sebemenší šanci. Jenže Pavla se svých záměrů ani Lumíra jen tak nevzdá... Jak dopadne jejich setkání? Co všechno Lumírovi hrozí ze strany Pavly?


Dokážu se vcítit, umím naslouchat a už léta vykládám karty!
Kartářka Lucie

Olda využije Jitčiny nepřítomnosti, aby si na jejím počítači našel na internetu rady, jak na problémy s erekcí. Jeho nedávné selhání ho totiž pořádně rozhodilo. Při vyhledávání informací ho ale vyruší  Jitka, jež se nečekaně vrátí domů. Oldův zájem o internet ji dost překvapí. Hned začne vyzvídat, co na webu vlastně hledal. To jí Olda samozřejmě neprozradí. Zato co nevidět vyrazí k doktoru Seidlovi, aby se ujistil, že jeho problémy nemají vážnější příčinu. Jak dopadne vyšetření? Naplní se Oldovy obavy z onemocnění prostaty?

Seriál Ulice (2003) uvidíte ve středu 25. května 2011 v 18:30 na Nově.
TIP Bety: Sledujte i další své oblíbené televizní seriály na www.bety.cz/serialy






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Brusinková čokoláda

(24 hlasů)

Vejce s bylinkovou solí

(26 hlasů)

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat