Co dnes uvidíte v seriálu Ulice (čtvrtek, díl 2004)

26.05.2011 | Seriály

Oldu bude stále trápit jeho selhání v ložnici. Přestože ho doktor Seidl včera jakž takž uklidnil, stejně bude netrpělivě čekat na výsledky vyšetření. Ta naštěstí dopadnou dobře, ovšem doktor Seidl ho stejně moc nepotěší... Možná je to vaše ulice. Možná jste to vy.

Doktor Seidl Oldovi naznačí, že problémy mohou být i jiného rázu než čistě zdravotního. Proto by mu zřejmě nezaškodila návštěva psychologa. Něco takového se Oldovi před Amálií nebude poslouchat dvakrát dobře, a tak z ordinace zmizí rychlostí blesku. Kupodivu se mu vzápětí připlete do cesty i velmi dobrý psycholog – jeho zeťák Jan. Svěří se mu Olda se svými problémy? A jak zareaguje na zcela otevřenou nabídku Ivety k sexu?

Lumír má anděla strážného v podobě Millera, který se vyzná a vždy dokáže najít skulinku, kudy protlačit Lumírovy, a tedy i svoje zájmy. Nyklové teď Lumír sice hodně starostí přidělal, ale na druhou stranu je celá šťastná, kdykoliv za ní nezdárný synek zajde. Dnes se opět sejdou, aby společně rozebrali prekérní situaci, do které se díky těhotenství Pavly a Lumírově předmanželské smlouvě s Světlanou dostali. Díky Millerovi si oba ujasní, co kdo vlastně chce. Zároveň od něj budou chtít poradit, jak z téhle šlamastyky ven, pokud možno s celým majetkem. Miller vymyslí plán přímo geniální. Však z něj Nyklová s Lumírem budou také náležitě nadšení. Ovšem jak jej přijme Pavla? Přistoupí na jejich návrh a podmínky?


Budete v novém zaměstnání spokojeni?
Nahlédnu do vaší budoucnosti! Kartářka Lucie

Tereza donese Lumírovi doplňující materiály ke koncertu, ovšem ten se s ní odmítne bavit a hodně rychle ji vypoklonkuje z radnice. Vzhledem k bouři v soukromém životě už ani nebude předstírat, že má pro její aktivity nějaké pochopení. Matěj s Vojtou navrhnou, aby ho trochu přitlačili ke zdi informací, kterou na něj mají. Tereze bude ale vydírání proti srsti. Raději by zkusila získat podporu u radních. Matěj však přijde s ještě lepším nápadem. V Ulici se docela uchytily petice, takže jednu z nich nyní sepíšou i oni kvůli koncertu. Okamžitě se pustí do díla a spolu s Terezou vyrazí do ulic shánět podpisy. Jenže sehnat je nebude tak snadné, jak si představovali. Jakmile se informace o petici dostane k Nyklové, bude zle...

Seriál Ulice (2004) uvidíte ve čtvrtek 26. května 2011 v 18:30 na Nově.
TIP Bety: Sledujte i další své oblíbené televizní seriály na www.bety.cz/serialy






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

196 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat