Co dnes uvidíte v seriálu Ulice (pátek, díl 2005)

27.05.2011 | Seriály

Peterka se vydá za Lumírem, aby trochu pomohl Tereze s prosazením projektu charitativního koncertu. Na radnici mírně zataktizuje a Lumíra naláká na mediální prezentaci v rámci koncertu. Ten se dle očekávání na takovou návnadu ihned chytí... Možná je to vaše ulice. Možná jste to vy.

Zatímco Tereza bude jásat, Vojta projeví nadšení podstatně menší. S přibývajícími Terezinými aktivitami rapidně klesá čas, který mají pro sebe. A když už by se i nějaký začal rýsovat, Vojtovi se povede kousek, který Terezu moc nepotěší. Zato Peterku docela pobaví. Co Vojta vyvede? A jak bude pokračovat spolupráce Terezy s Peterkou na figurínách?

Nejen Bára s Ondřejem řeší, jak se domluvit s puberťákem. Také Seidlovi by někdy potřebovali k Mikimu návod k použití. V podstatě vše, s čím jako rodiče přijdou, je špatně. Navíc to vypadá, že Miki odmítá jakoukoliv komunikaci, hlavně s tátou. Amálie Liborovi vysvětlí, že tomu se prostě říká dva kohouti na jednom smetišti. Když se ho pak zeptá na Karolínu, Libor jí podle pravdy odpoví, že pro něj je to už všechno pryč. Jednou se rozhodl pro záchranu manželství a nic na tom nehodlá měnit. Má ale stejné pocity i Karolína? Hodlá si nechat tajemství ohledně Liborova otcovství Adámka pro sebe?


Budete v novém zaměstnání spokojeni?
Nahlédnu do vaší budoucnosti! Kartářka Lucie

Olda Jitce nepřizná, že doktora navštívil kvůli potížím s erekcí. Raději se vymluví na počínající virózu. Když ale bezmyšlenkovitě odtuší, že Moničina nepřítomnost na společné rodinné večeři ho opravdu netrápí, Jitka zbystří. Jenže ze zařezaného Oldy už nic víc nedostane. Ve svém parťákovi z fitka se poslední dobou moc nevyzná ani Hynek. Oldova dobrá nálada je tatam. Ve fitku stále jen mudruje o svém věku a přemýšlí, jestli je už opravdu zralý na důchodky a krmení holubů v parku. Když si pak Hynek rýpne do Oldy kvůli Ivetě, dočká se pouze nevrlého odpálkování. Na stopu manželovy špatné nálady se částečně dostane Jitka, která najde v historii prohlížení webových stránek i odkazy na problémy s erekcí a prostatou. Pravou příčinu se ale dozví jenom Oldův zeťák a psycholog v jednom Jan, jemuž se „tatínek“ svěří se svou včerejší příhodou. Co na to Jan?  A jaké překvapení mají Lída s Janem připraveno pro Oldu s Jitkou na večer?

Seriál Ulice (2005) uvidíte v pátek 27. května 2011 v 18:30 na Nově.
TIP Bety: Sledujte i další své oblíbené televizní seriály na www.bety.cz/serialy






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 9:53
14 Příspěvků
Poslední příspěvek 9:44

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat