Ordinace v růžové zahradě 2 (209) - Špendlíky se zlatými hlavičkami

09.09.2010 | Seriály

Nové příběhy oblíbených hrdinů. Pavla se má stát primářkou urgentního příjmu. Dá přednost kariéře, nebo Vladimírovi?

Monika žádá Otu, aby si našel jiné bydlení. Doma je však očividně jediná, komu situace vadí. Na Otově straně jsou dcera Míša i tchýně Dáša. Vladimír a Pavla těžko hledají společnou cestu. Pavla se má stát primářkou nového oddělení, její muž se doma užírá nudou. Když navíc zjistí, že mu Pavla vyjednává místo, je dotčený. Práci si chce najít sám, a pokud možno daleko od Hofmana.

Na chirurgické ambulanci jsou přijati dva noví pacienti. Upovídaná švadlena Fousková, která při práci omylem spolkla několik špendlíků, a mladý otec rodiny Jiří Hašek. Fousková se z nehody nepoučila a drbe dál. Roznáší poplašné zvěsti o budoucím primáři Suchém.

Hašek řeší nešťastný rozpad manželství, až příliš pozdě totiž zjistil, že miluje muže. Běla musí oznámit Pantoflíčkovi, že po něm přebírá primariát pediatrie. Docentova reakce ji velmi překvapí - Pantoflíček během rozhovoru prostě usne. Ukáže se, že za to může jeho choroba.

Seriál Ordinace v růžové zahradě 2 (209) - Špendlíky se zlatými hlavičkami uvidíte ve čtvrtek 9. září 2010 ve 20:00 na Nově

TIP Bety: Sledujte i další své oblíbené televizní seriály na www.bety.cz/serialy






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat