Ordinace v růžové zahradě 2 (210) - Prožeňte to šejkrem!

14.09.2010 | Seriály

Pavla se rozhoduje mezi osobním životem a kariérou. Do Kamenice přijíždí nový primář chirurgie... Nové příběhy oblíbených hrdinů.

Monika se chce rozvést. Hledá jen příležitost, jak to říci Míše. Když vyjde pravda najevo, Míša reaguje hystericky. Uprostřed noci uteče z domova.

Zdena přijímá na ambulanci tři opilé a zdrogované výrostky. Jeden z nich, Max Suchý, je synem nového primáře chirurgie. Doktor David Suchý prosí Zdenu, aby celou věc ututlala. Horší nástup na oddělení si těžko mohl představit.

Kameničtí lékaři řeší dva komplikované případy. Jedním je Maxův kamarád Kamil, který uteče z nemocnice, a v důsledku toho málem podlehne masivnímu krvácení do mozku. V druhém případě jde o záhadnou pooperační komplikaci pacienta Jiřího Haška. Vodítkem může být pohlavní choroba jeho sexuálního partnera.

Pavla je jmenována primářkou urgentního příjmu. Vladimír má však jiné plány. Našel dvě místa na klinice v Bratislavě a chce tam i s rodinou odjet. Pavla se rozhodne pro život s Vladimírem. Ještě to však neřekla Hofmanovi.

Seriál Ordinace v růžové zahradě 2 (210) - Prožeňte to šejkrem! uvidíte v úterý 14. září 2010 ve 20:00 na Nově

TIP Bety: Sledujte i další své oblíbené televizní seriály na www.bety.cz/serialy






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Od pondělí 4. června do neděle 10. června 2024 tě čeká dynamický a vzrušující týden, milý Berane. Připrav se na určitá překvapení a vzrušující příležitosti ve všech oblastech života.Tento týden bys mohl zažít obzvlá&scaro... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

9 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
5 Příspěvků
Poslední příspěvek 5.6.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat