Už vás nebaví být sama? Kde a kdy najdete toho pravého?

11.01.2011 | Sex a vztahy

Láska přichází většinou tehdy, když ji nehledáte a nečekáte. Ale pokud budete sedět doma a nic pro to neuděláte, nečekejte, že vám z ničeho nic zazvoní Pan Dokonalý u dveří.

Neseďte doma!

Nemusíte chodit „na lov“, ale je potřeba chodit ven. Choďte do společnosti, pokud vám kamarádka zavolá a pozve vás na večírek, jděte. Většinou to funguje tak, že pokud se vám někam nechce, bude to fajn. Nikdy přece dopředu nevíte, zda zrovna tam nebude ten pravý. A pokud ne? No a. Alespoň se pobavíte, poznáte nové lidi. A to přece také stojí za to. Lepší, než sedět doma u televize. (Čtěte také: Žena toho pravého odhalí do 3 minut)

Kam jít

Dnes máte nepřeberné množství možností – zajít si do kina, jen tak si posedět do kavárny, na večírek, do kurzu focení, kam se už léta chcete zapsat, jít si zacvičit… A pokud chcete opravdu seznamovací večer, takových se pořádá spoustu, stačí jen hledat na internetu. Ale raději volte hromadné akce, než setkání o samotě s člověkem, kterého neznáte.


Jste sami, i přesto že máte v srdci tolik místa?
Pomohu vám ho zaplnit! Kartářka Lucie

Rande naslepo

Na něm není nic špatného. Má vaše kolegyně nezadaného kamaráda a myslí si, že byste se k sobě hodili? Jděte! Raději volte rande ve čtyřech, pokud byste si totiž nepadli do oka, bude vám každá minuta připadat nekonečně dlouhá.

Zklamaná v lásce?

Máte za sebou nepovedený vztah a stále jste se z něj nevzpamatovala? Dejte si na čas, nechtějte se hned seznámit. Takový vztah by neměl perspektivu a není fér dávat naděje tomu druhému, když vaše srdce ještě není volné.

Naopak, je to ideální doba k rekapitulaci svého života. Zamyslete se nad sebou, nad svými vztahy a partnery. Proč jste sama? Neděláte stále stejné chyby? A pokud si nejste jistá, že to zvládnete sama, klidně si zajděte popovídat s odborníkem. Nezaujatý a profesionální pohled vám může být užitečný.

Třeba zjistíte, že být single je fajn. Máte čas na sebe, nemusíte se pořád na někoho ohlížet. Vaše sebevědomí pak bude stoupat jako raketa. A to je pro muže jako magnet. Třeba se pak objeví zrovna ten pravý muž. (Čtěte také: Žena snů? Má mít tyto 3 vlastnosti)

Není nic horšího a pro muže víc odpuzujícího než žena na lovu. Ta je rozhodně nepřitahuje, nebo rozhodně ne ty, kteří hledají vztah, a ne známost na jednu noc.

Plány nefungují

Nelze si dát časový plán. Teď si dám půl roku pro sebe a pak si někoho najdu. Sebepoznání trvá různě dlouhou dobu a sama poznáte, kdy jste připravená. Pak je čas vyrazit mezi lidi.






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:27
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:12
23 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:01

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat