Pozor na ně! Tato slova vám můžou zničit vztah

28.12.2010 | Sex a vztahy

Nám ženám se občas stává, že se necháme unést jistotou vztahu a přestaneme být ostražité. Začneme se chovat přirozeně. Že je to tak správně? Ano, ale…

Určitě jste o vztazích načetla mnoho článků či knih, povídala jste si se zkušenějšími kamarádkami či rodinou. A informace, které se vám dostávají, bývají různé. Je ale pár věcí, na nichž se všechny shodnou. Vztah je o toleranci a kompromisech. Možná byste se divila, kolik jich žena musí udělat.

K tomu patří i opatrnost v tom, co říkáte. Prostořekost může váš vztah ohrozit, ale i zničit. Tady jsou ty, které do vašeho vztahu vnesou trhliny určitě:

Co myslíš, která z mých kamarádek je nejhezčí?

Že byste to nikdy nevyslovila? Ale divila byste se, kolik žen ji svému partnerovi položí. A nemusí znít přesně takto. A v tomto případě neexistuje správná odpověď, všechny jsou špatné. Pokud odpoví, bude vám vrtat hlavou, proč se mu líbí právě Petra, pokud se vyhne odpovědi, o což se bude určitě snažit, bude to také špatně. Začne vám hlodat v hlavě, proč nikoho konkrétního nejmenoval. A na problémy je zaděláno. Otázky tohoto typu si proto raději odpusťte. Je s vámi a to je hlavní, je jedno, jestli je některá z vašich kamarádek krásnější. (Čtěte také: 4 zaručené tipy, jak o svého nevěrného partnera přijít!)


Jste sami, i přesto že máte v srdci tolik místa?
Pomohu vám ho zaplnit! Kartářka Lucie

Budeme na to někdy mít?

Peníze, to je bolavé téma mnoha vztahů. A není třeba snad říkat, že především těch, kde se jich nedostává. Samozřejmě je potřeba se nich bavit a těmto diskusím se vyhnout nelze, ale určitě není potřeba partnerovi neustále předhazovat, že jich nemáte tolik, kolik vaši známí, nebo kolik byste si zasloužila. Naznačíte tak partnerovi, že není schopný vás zabezpečit a uživit. A to je pro muže opravdová rána pod pás. Dobře si proto rozmyslete, zda můžete takovýmito poznámkami něco změnit či získat. Opak je totiž pravdou. Protože, pokud dělá co může, ale vám to nestačí, zaručený způsob, jak o partnera přijít, je mu to neustále předhazovat. (Čtěte také: 6 největších mýtů o nevěře)

Líbilo se ti tam i beze mě?

Komu není rady…. Proč se vlastně na to ptáme? I přesto, že nejste žárlivá, občas se neovládnete. Partner byl někde sám a vy nevíte, co se tam dělo, tak se zeptáte. A povede se vám položit tu nejhloupější otázku. Co na to má říct? Ano, bez tebe se to tam nedalo vydržet? Nebo: Ano, bylo to bez tebe super. Ani jedna varianta vás nepotěší. A ruku na srdce, když jdete na pokec s kamarádkami, taky myslíte jen na to, že tam není s vámi? Kdepak, na něj myslíte je tehdy, když ho probíráte, co zase udělal špatně. Tak proč by se on nemohl bavit sám? Jen mu to dopřejte, o to víc se bude na vás těšit. (Čtěte také: 5 milostných předsevzetí na rok 2011. Které si vyberete vy?)







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:27
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:12
23 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:01

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat