Sex po práci? Ani myšlenkou, přiznává 70 procent pracujících

Až 70 procent mužů a žen je po příchodu domů z práce natolik vyčerpaných, že se po večeři podívají na televizi, pak si lehnou do postele a usnou. Na milostné radovánky nemají ani pomyšlení.

Toto překvapivé zjištění ukázal výzkum, který uskutečnila společnost Pharmaton Vitality Capules. Výsledky jsou nepochybně reprezentativní, neboť dotazovány byly tři tisíce respondentů. Víc než polovina z nich během posledního měsíce odmítla milování – prostě byli příliš unavení na to, aby se chtěli a mohli oddat sexu.

Slovenský server tvnoviny.sk výsledky okomentoval slovy: „Až 70 procent partnerů nedokáže naplnit sexuální očekávání svých polovic. Vypadá to tak, že celodenní práce a zodpovědnost je zcela pohltí a odčerpá jim nejen energii, ale i čas, který by měli věnovat svému partnerovi."

Odborníci, kteří výzkum uskutečnili, dospěli k závěru, že pokud by se lidé opravdu chtěli pomilovat, neměli by to určitě nechávat až na pozdní noční hodiny.

A tady je pět nejčastějších důvodů, proč sex odmítají:

1. Potřeba delšího spánku
2. Únava z celého pracovního dne
3. Chuť partnera na sex příliš pozdě večer
4. Děti v blízkosti ložnice příliš pozdě večer a příliš brzy ráno
5. Potřeba odpočinku po dlouhém čase stráveném ve společnosti


Má cenu o něj bojovat?
Prozradím vám, zda zůstat, nebo jít dál! Astroložka Anna





Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat