5 věcí, které mužům ničí sexuální život. Víte o nich?

Každý ví, že význam sexu pro muže je zcela odlišný. Oni „uplatňují svá práva“ a pudy. Milování je pro ně zásadní a málokdy si uvědomují, že na opačné straně mohou nastat potíže. Jaké? Kterých pět věcí ničí mužům sexuální život?

Pány může odpudit cokoli. Rozmazaná rtěnka, modré očí stíny nanesené až k obočí, roztržené punčochy… Ale máloco má takovou sílu, že kvůli tomu penis vyměkne. Příklad? Tady jich je hned pět!

1. Nátlak

„Nesnáším, když mě někdo do sexu vyloženě nutí. Chlap je lovec a potřebuje kořist. Zní to sice hrozně, ale je to tak,“ krčí rameny osmadvacetiletý Roman, který je rád, když žena má o sex zájem a dává to najevo, ale všeho moc škodí.

Chodil jsem s nymfomankou a můžu říct, že nic horšího jsem nezažil. A to mám sex fakt dost rád,“ zpovídá se s tím, že ona měla dost humpolácké způsoby. „Ženy a rozkoš ano. Jistěže ano. Ale ženským způsobem. Pokud se milenka chová jako chlap a stylizuje se do mužské role, působí to jako rána kladivem do hlavy,“ uzavírá Roman. Tak to ještě asi nic nezažil. Občas se řeší i výkaly!

2. Nechutnosti

„Já ani nevím, jestli něco takového můžu zveřejnit,“ nechá se chvíli přemlouvat jistý jednatřicetiletý Aleš, jehož historku sice zná celá místní hospoda, ale před ženami ji prý neříká.

„Bylo to tak, že jsem se zapletl s jednou takovou, která si během předehry šprkla do kalhotek. Když se to stalo, stáhla si ty pokaděné spodky, obrátila je naruby a oblékla si je znovu. Až po několika vteřinách mého nechápavého výrazu se mě zeptala, jestli mi to jako vadí,“ vypráví šokovaný Aleš, jehož milenka se před ním rozhodně nestyděla.

„Uraženě odešla do koupelny, hodila kalhotky na zem, sedla si na mísu a prostě šla na velkou. Dveře nechala otevřené,“ dodává Aleš, který prý nikdy nezažil takový fofr. Penis již na předchozí situaci zareagoval odmítavě. „Nechutnosti doopravdy ne. I co se týče menstruace a podivných zápachů z vaginy,“ konkretizuje. A co dalšího mužů v posteli vadí?

3. Přehnané požadavky

„Moje bývalka byla multiorgastická a vyžadovala, abych ji během každého sexu uspokojil minimálně pětkrát a často i víckrát. Nejdřív se mi to líbilo, ale když už dávala najevo, že jsem její otrok, který jí musí splnit všechno, co ona si řekne, přestalo mě to bavit,“ svěřuje se třiatřicetiletý Leoš, který dle vlastních slov „bude rád za takovou, která může jednou, a to ještě blbě“. „Ne, žerty stranou. My chlapi se rádi o ženský orgasmus nějak přičiníme, ale tyhle situace jsou už moc,“ myslí si.

4. Porovnávání s jinými

„Kecy o bývalých partnerech jsou k sežrání. Ty já osobně miluju úplně nejvíc,“ otráveně říká čtyřiatřicetiletý Libor, který tvrdí, že když ženská chce někoho naštvat, vmete mu do tváře sexuální výkony svých minulých proto, aby se ten současný cítil méněcenný.

„Co na tom, že lže? Už jen ta myšlenka, možnost, že jí to někdo udělal dvakrát za sebou, zatímco mě se to ještě ani nepodařilo, je otřesná. Penis vadne, to je jasný,“ doznává se Libor, podle kterého se každý muž tváří, že mu tyhle řeči nevadí, ale opak je pravdou. Ostatně, podobně to funguje i u sexy pomůcek. Jaká je vaše nejoblíbenější?

5. Megalomanské rozměry

„Chápeme funkci erotických pomůcek, chápeme jejich smysl, chápeme jejich používání, akorát když milenka vytasí macka širokého asi jako moje dvě ruce a dlouhého od ramene k předloktí, přejde vás veškerá chuť na cokoli. Vždycky a všude,“ popisuje osmadvacetiletý Luboš, který měl tu čest setkat se dívkou, která ji prý měla „jako vjezd do garáže“.

„Připadal jsem si méněcenný a vůbec jsem z takového sexu neměl radost,“ popisuje svůj konec mileneckého i partnerského vztahu. „Chtěla po mě i fisting a na tohle já nejsem,“ uzavírá Luboš, který se asi obával „konkurence“. No, život někdy není fér…

A co ničí sexuální život vám?






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Omeleta plněná špenátem

(35 hlasů)

Jarní snídaně s ředkvičkou

(23 hlasů)

Kuskus se sušeným mangem

(17 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat